Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Cursus Visagie (basis)

Wellness Academie
Samenvatting
Amsterdam, Antwerpen, Hasselt
Cursussen & Trainingen
Deeltijd
6 avonden of 3 dagen
Startdata
Amsterdam
Meerdere malen per jaar 
Antwerpen
Meerdere malen per jaar 
Hasselt
Meerdere malen per jaar 

Over deze opleiding

cursuslocatie       visagie 1

Gefascineerd door schoonheid en make-up? Maak er dan werk van en leer hoe je op een professionele wijze voor allerlei doeleinden de make-up kunt verzorgen door de cursus visagie (basis) van de Wellness Academie te volgen. Een carrière als visagiste kent veel mooie uitdagingen en goede toekomstperspectieven. Deze carrière begint bij het volgen van deze basiscursus. De cursus visagie (basis) van de Wellness Academie is te volgen in de vestiging in Amsterdam en in de Belgische vestigingen in Zandhoven en Hasselt.

Perfect make-up aanbrengen

Je leert tijdens deze cursus hoe je de mooiste basis make-up concepten kunt realiseren. Hierbij wordt aandacht besteed aan het perfect afstemmen van de make-up op de kleding van de klant en de gelegenheid waarvoor de make-up is bedoeld. Thema’s die binnen deze basiscursus centraal staan zijn: een gezonde huid, de ideale teint, kleurenleer, camouflage, fixatie- en penseeltechnieken etc. De cursus is zeer praktijkgericht ingesteld; je gaat dus meteen veel zelf aan de slag!

Een toptalent als vakdocent

Je kunt bij de Wellness Academie rekenen op de beste vakdocenten met veel ervaring, dat geldt dus ook voor de cursus visagie. Je docente voor deze cursus heeft al uitgebreid in de praktijk bewezen een echt toptalent te zijn op het gebied van visagie. Ze wordt onder meer gecoacht door gerenommeerde cosmeticamerken als Lancôme, Chanel, Givenchy en Dior. Ze heeft veel voeling met de praktijk en is op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen de visagiebranche.

Inhoud van de cursus visagie (basis):

 • Basiskennis huid en huidverzorging
 • Basiskennis productenleer
 • Basiskennis materialen
 • Camoufleren van oneffenheden
 • Foundation- en fixatietechnieken
 • Werken met diverse make-up producten
 • Dagmake-up
 • Avondmake-up
 • Smokey eyes
 • Naturel make-up
 • Zonnemake-up
 • Bruidsmake-up voorbereiden
 • Feestmake-up
 • Soorten penselen en penseeltechnieken
 • Perfecte wenkbrauwen creëren

In loondienst of als zelfstandige

Als visagiste staan er veel leuke carrièrekansen voor je open. Je kunt aan de slag in allerlei schoonheidsinstellingen, denk aan schoonheidssalons en wellness centra’s. Het is daarnaast ook een uitstekend beroep om als zelfstandig ondernemer uit te oefenen. Dat betekent nog een extra uitdaging erbij. Hiervoor dien je wel over voldoende kennis van bedrijfsbeheer te beschikken. De Wellness Academie kan je ook hiermee op weg helpen.

Les in kleine groepjes

Een belangrijk pluspunt is dat de cursus visagie van de Wellness Academie wordt gegeven in beperkte groepen. Hierdoor krijg je veel persoonlijke aandacht van je vakdocente. Je krijgt uitgebreid de kans om onder goede begeleiding je eigen capaciteiten en creativiteit te ontwikkelen. Het betekent ook dat je er op tijd bij moet zijn met inschrijven, want de cursussen zijn altijd snel volgeboekt!

Diploma

Ontvang een erkend diploma

Na afloop van de cursus ontvang je een erkend diploma.

Slagingskansen

De Wellness Academie test regelmatig de studenten op hun kennis gedurende de opleiding. Hierdoor slaagt de meerderheid bij hun eerste deelname aan het examen en staat de Wellness Academie bekend om haar hoog slagingspercentage. Mocht het toch niet lukken om in één keer te slagen, dan is dat geen probleem, je kunt namelijk ongelimiteerd deelnemen aan het examen.

Kosten

Materialen en producten zijn inclusief

Een groot voordeel van deze cursus is dat je voor het volgen van de opleiding zelf geen eigen producten of materialen hoeft aan te schaffen. Deze worden door de Wellness Academie voorzien. Hiermee bespaar je algauw tussen de € 200 tot € 600 op je opleidingskosten. De kosten voor de cursus zijn transparant en er komen geen extra kosten meer bij. Meer weten over de kosten van deze cursus?

Wellness Academie

Wellness Academie

Wilt u zich verdiepen in de wereld van Wellness & Beauty? Dan is Wellness Academie hét erkende opleidingscentrum voor u. Wellness Academie staat bekend om de hoge kwalitatieve standaard en praktijkgerichte aanpak en ontvangt dankzij haar uitgebreide aanbod aan beroepsopleidingen en...


Lees meer over Wellness Academie

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Cursus Visagie (basis) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Wellness Academie

Wellness Academie

Naritaweg 12
1043 BZ Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.wellnessacademie.com


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Cursus Visagie (basis)? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's