Studeren in Zweden

Studeren in Zweden

Zweden staat bekend om zijn openheid naar de internationale gemeenschap - en het onderwijs is daarop geen uitzondering. Internationale studenten van over de hele wereld studeren in Zweden, meer dan 1000 opleidingen worden volledig in het Engels gegeven. In tegenstelling tot veel andere landen geeft Zweden internationale studenten het recht om te werken tijdens hun studie in Zweden. Heb je interesse om na je studie te gaan werken in Zweden - de innovatie hoofdstad van Europa – dan kun je een aanvraag doen en tijd krijgen om naar werk te zoeken, zelfs als je niet uit een EU / EER-land komt. Lees verder in deze studiegids voor Zweden als je meer wilt weten over de praktische aspecten over hoe je in Zweden kunt studeren, maar ook als je een indruk wil krijgen van het Zweedse studentenleven.

5 Redenen om in Zweden te gaan studeren


Zweden is duurzaam, innovatief en de thuisbasis van de Nobelprijs. En hebben we al gezegd dat iedereen Engels spreekt?

Zweden is wereldwijd bekend om zijn universiteiten, en heeft het tweede hoogste aantal top-ranking universiteiten in de wereld op basis per hoofd van de bevolking. Hier bent je verzekerd van een hoge kwaliteit van het onderwijs, ongeacht waar in Zweden je studeert.

Klik hier en vind jouw opleiding in Zweden

Zoek je meer informatie over studeren in het buitenland?

>> Bekijk alle opleidingen, universiteiten en landen op Educations.com


Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's

Inloggen
Nieuwsbrief
Mis niets en blijf op de hoogte van nieuws over opleidingen!