HBO Master

Interieurarchitectuur

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Als interieurarchitect word je in toenemende mate geconfronteerd met specifieke (onderzoeks-)vragen die verder gaan dan het directe ontwerp en de vormgeving.

De beantwoording van die vragen leidt tot een bredere ontwerphorizon en een verschuivend ontwerpkader. De master Interieurarchitectuur van ArtEZ hanteert het begrip Corpo-reality dat staat voor de manier waarop je je met je lichaam verhoudt tot de ruimte. Er worden daarbinnen drie dimensies onderscheiden: de lichamelijke, sociale en reflectieve dimensie.

In slechts twee jaar word je opgeleid tot een interieurarchitect die goed is toegerust voor de complexe opdrachten en samenwerkingsverbanden waar ontwerpers steeds vaker voor komen te staan.

Het onderwijs in de opleiding is Engelstalig. Het studiemateriaal is ook in het Nederlands beschikbaar en voor Nederlandse studenten bestaat de mogelijkheid om het toelatingsexamen en de toetsen in de opleiding indien nodig in het Nederlands te maken. Ook kunnen zij de thesis in het Nederlands schrijven.

De lessen van de Master Interieurarchitectuur zullen veelal plaatsvinden bij ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Zwolle. Meer info is te vinden op www.artez.nl

Diploma

M
ArtEZ University of the Arts
Onderlangs 9
6812 CE ARNHEM

ArtEZ University of the Arts verzorgt voor ruim 3000 studenten een samenhangend aanbod van bachelor- en masteropleidingen in beeldende kunst, architectuur, mode, vormgeving, muziek, theater, creative writing, dans en kunsteducatie. Tegelijkertijd is ArtEZ een gespecialiseerde kennisinstelling, waarin lectoren theorie en praktijk...

Lees meer over ArtEZ University of the Arts