HBO Bachelor

Communication & Multimedia Design

Avans Hogeschool, In Breda
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De wereld van multimedia fascineert jou. Je bent analytisch en creatief. Je experimenteert bij de opleiding Communication & Multimedia Design (CMD) met de media van de toekomst.

Bij de opleiding CMD Breda leer je de antwoorden te zoeken op de vaak complexe vraagstukken in de onbekende wereld van morgen. En je leert antwoorden te geven op vragen die juist niet gesteld zijn. Als jij de ambitie en 'drive' in je hebt om die antwoorden te zoeken én te vinden, dan biedt CMD Breda jou de meest inspirerende en innoverende opleiding in het vakgebied. Dat maakt jou gewild bij bedrijven en organisaties die bewust investeren in innovatie.

Jij bent een creatieve duizendpoot met een brede interesse. Je hebt een fascinatie voor nieuwe media. Je hebt affiniteit met technologie, echter je hoeft zeker geen techneut te zijn om de studie CMD met succes te kunnen doorlopen. Je hebt oog voor detail, bent kritisch en analytisch sterk.

De opleiding is net zo veelzijdig als jij. Een mix van wetenschap, kunst, design en engineering. En je komt alles te weten over communicatie, interactie en strategie. Je doet projecten en opdrachten. Gaat op excursie. Je experimenteert in de werkplaats en exposeert je eigen werk.

Lees meer over deze en andere opleidingen uit het domein Creative Technologies.

Ben je geslaagd, dan mag je de titel Bachelor of Science voeren.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...

Lees meer over Avans Hogeschool