Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Leidinggevende bakkerij

Cingel College
Samenvatting
Breda
4 jaar
   
MBO
Nederlands

Over deze opleiding

Mbo- opleiding Leidinggevende bakkerij De MBO-opleiding Leidinggevende bakkerij is een opleiding (BBL niveau 4) die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Terheijdenseweg 414.

De opleiding is gericht op het leidinggeven in een ambachtelijke bakkerij. Je leert brood (tussen)producten en patisserie (tussen) producten te bereiden. Je wordt opgeleid tot een ambachtelijk vakman, die daarnaast ook leidinggevende capaciteiten heeft. Hiervoor leer je hoe werk te delegeren en de voorraad met productiemiddelen te beheren. Verder bewaak je de kwaliteit, efficiency en resultaten.

Je leert de productievaardigheden en kan daarom leiding geven aan het productieproces in de ambachtelijke brood- en banketbakkerij. Daarnaast leer je hoe een productie- en personeelplanning te maken.

Cingel College

Cingel College

Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...


Lees meer over Cingel College

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Leidinggevende bakkerij en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Cingel College

Cingel College

Markendaalseweg 35
4811 KA Breda

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Leidinggevende bakkerij? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's