Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Hogeschool Inholland RotterdamHogeschool Inholland Rotterdam

Kies je voor een opleiding bij Hogeschool Inholland Rotterdam, dan kies je voor een opleiding die midden in de maatschappij staat en oog heeft voor je talenten. Hogeschool Inholland Rotterdam begeleidt je persoonlijk bij je ontwikkeling en dit is een van de redenen waarom dit voor jou de juiste keus is: maatschappelijk betrokken, ondernemend en toegankelijk voor iedereen.

Inholland Rotterdam werkt voortdurend aan de kwaliteit van de opleidingen en staat open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Op deze manier kun jij jezelf ontwikkelen tot een sociaal en ondernemend professional. Dat doe je samen met je medestudenten, docenten en een breed scala aan bedrijven en instellingen in de regio Rotterdam waarmee Inholland Rotterdam samenwerkt. De stad Rotterdam is als het ware je klaslokaal. Studeren bij Hogeschool Inholland Rotterdam betekent bovendien studeren in een wereldstad. Haal bij Hogeschool Inholland Rotterdam het beste in jezelf naar boven!

De locatie

Hogeschool Inholland Rotterdam heeft een transparant, modern en grotendeels nieuw gebouw op de Kop van Zuid. Het uitzicht over het water en de stad is adembenemend. Studenten maken gebruik van de vele faciliteiten die de locatie biedt, zoals een goed verzorgd restaurant, een boekhandel, een bibliotheek en moderne computerwerkplekken. De hogeschool is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer; metro en tram stoppen voor de deur.


Toon alle opleidingen van Hogeschool Inholland Rotterdam

Opleidingen - Hogeschool Inholland Rotterdam

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Hogeschool Inholland Rotterdam en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Inholland Rotterdam

Hogeschool Inholland Rotterdam

Posthumalaan 90
3072 AG Rotterdam


Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Hogeschool Inholland Rotterdam? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.