WO Master

Speciale leerbehoeften

Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd
Het is gratis en niet gebonden 👍

Over deze opleiding

Een leerling met een speciale leerbehoefte heeft bijvoorbeeld moeite met lezen, hapert met rekenen of blijft achter in spelling. In deze masterspecialisatie leer je speciale leerbehoeften signaleren.

De leerproblemen van kinderen worden steeds complexer: als een kind moeite heeft met begrijpend lezen of rekenen, spelen op de achtergrond ook vaak andere factoren een rol. Denk aan problemen in de sociaal-emotionele ontwikkeling, aandachtsproblemen, faalangst of problemen thuis. Enkel naar het leerprobleem kijken biedt niet de oplossing; de praktijk is weerbarstiger. Jij leert het samenspel van leerproblemen, gedragsproblemen en de thuissituatie te doorgronden. Je leert hoe je hulp kunt bieden aan het kind of de onderwijsprofessional. Je coacht, begeleidt en brengt je visie over op leerkrachten, hulpverleners en ouders.

Diploma

MSc

Kosten

2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Speciale leerbehoeften en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radboud Universiteit Nijmegen
Comeniuslaan 4
6525 HP Nijmegen

Hoge waardering

De Radboud Universiteit Nijmegen (RU) bevindt zich op het landgoed Heyendael. De universiteit telt samen met het Universitair Medisch Centrum St. Radboud tienduizend medewerkers en ruim 19.000 studenten. Als je gaat studeren aan de Radboud Universiteit, zul je merken dat...

Lees meer over Radboud Universiteit Nijmegen