Assistent Communicatie Medewerker

ROC van Amsterdam, In Hilversum (+1 locations)

Over deze opleiding

Is communicatie jouw ding? Als assistent communicatie-medewerker verzorg je de in- en externe communicatie van een bedrijf, de informatievoorziening aan medewerkers én klanten. Jij weet hoe je een boodschap goed overbrengt, welk medium je daarvoor ook kiest.

Gaat het om de interne communicatie, dan beheer je bijvoorbeeld het intranet, dé digitale informatiebron voor medewerkers van het bedrijf. Gaat het om externe communicatie, dan ben je verantwoordelijk voor de website van het bedrijf en/of de folders voor de klanten. Je beheert de klanten- en verkoopbestanden en je houdt je bezig met de klantenservice.

De opleiding duurt 3 jaar. Je volgt lessen op school en je doet de beroepspraktijkvorming (BPV) bij een erkend leerbedrijf. De Beroepsopleidende Leerweg (BOL) is ongeveer 60% school en 40% BPV.

Toekomstperspectief

  • Commerciële bedrijven, bijvoorbeeld Sony, Nike of Albert Heijn
  • Non-profit organisaties, bijvoorbeeld Wereld Natuur Fonds
  • Onderwijsinstellingen
  • Overheid
ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam