Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

International Marketing & Communications Management

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amstelveen
3 jaar
   
MBO
Nederlands, Engels
Niveau 4 BOL

Over deze opleiding

International Marketing & Communications ManagementWil jij graag studeren in een internationale omgeving? En ben je klantgericht en communicatief sterk? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor de mbo-opleiding International Marketing & Communications Management van het ROC van Amsterdam!

Word een echte marketeer met de studie International Marketing & Communications Management

Het ROCvA leidt je op tot een echte marketingspecialist. In dit vak moet je in kunnen spelen op de behoeften van je klant. Om erachter te komen wat die klant wil, doe je eerst een marktonderzoek. Wat heeft de consument nodig? En wat heb jij hen te bieden dat daarbij aansluit? Als je handig inspeelt op de behoefte van de klant, worden jouw producten een groot succes.

Wat leer je?

De International Marketing & Communications Management van het ROCvA is breed opgezet. Zo krijg je onder andere les in bedrijfscommunicatie en PR. Je leert hoe je een gedegen marketingbeleid opstelt en hoe je nieuwe markten aanboort en onderzoekt. Daarnaast oefen je in het ontwikkelen van commerciële en promotionele activiteiten. Door alle kennis die je bij het ROC opdoet, ben je een echte aanwinst voor jouw toekomstige werkgever.

Toekomstperspectief

Wat zijn de mogelijkheden na je studie?

Met deze tweetalige opleiding ben je klaar voor een internationale carrière. Je krijgt namelijk niet alleen een Nederlands diploma, maar je ontvangt ook het Britse BTEC Extended Diploma in Business. Hiermee kun je over de hele wereld solliciteren op banen in de richting marketing of communicatie. Met dit mbo-diploma op zak kun je zelfs doorstromen naar het hbo. Denk bijvoorbeeld aan de studie HEO Business School Commercial Economy of HEO Business School Communication.

Crebonummer

25148

Toelatingseisen

Wil jij je inschrijven voor deze marketingstudie dan moet je minimaal in het bezit zijn van een vmbo-diploma theoretische of gemengde leerweg. Maar omdat de studie tweetalig is, moet je ook minstens een 7 voor Engels op je eindlijst hebben staan. De toelatingscommissie selecteert alleen studenten die goed in het vereiste profiel passen. Dit wordt beoordeeld aan de hand van een intakegesprek en een toets.

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's