International Marketing & Communications Management

ROC van Amsterdam, In Amstelveen
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands ( + more )
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands ( + more )
Studievorm
Niveau 4 BOL

Over deze opleiding

International Marketing & Communications ManagementWil jij graag studeren in een internationale omgeving? En ben je klantgericht en communicatief sterk? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor de mbo-opleiding International Marketing & Communications Management van het ROC van Amsterdam!

Word een echte marketeer met de studie International Marketing & Communications Management

Het ROCvA leidt je op tot een echte marketingspecialist. In dit vak moet je in kunnen spelen op de behoeften van je klant. Om erachter te komen wat die klant wil, doe je eerst een marktonderzoek. Wat heeft de consument nodig? En wat heb jij hen te bieden dat daarbij aansluit? Als je handig inspeelt op de behoefte van de klant, worden jouw producten een groot succes.

Toekomstperspectief

Wat zijn de mogelijkheden na je studie?

Met deze tweetalige opleiding ben je klaar voor een internationale carrière. Je krijgt namelijk niet alleen een Nederlands diploma, maar je ontvangt ook het Britse BTEC Extended Diploma in Business. Hiermee kun je over de hele wereld solliciteren op banen in de richting marketing of communicatie. Met dit mbo-diploma op zak kun je zelfs doorstromen naar het hbo. Denk bijvoorbeeld aan de studie HEO Business School Commercial Economy of HEO Business School Communication.

Toelatingseisen

Wil jij je inschrijven voor deze marketingstudie dan moet je minimaal in het bezit zijn van een vmbo-diploma theoretische of gemengde leerweg. Maar omdat de studie tweetalig is, moet je ook minstens een 7 voor Engels op je eindlijst hebben staan. De toelatingscommissie selecteert alleen studenten die goed in het vereiste profiel passen. Dit wordt beoordeeld aan de hand van een intakegesprek en een toets.

ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam