Cultureel Organisator

ROC van Amsterdam, In Amsterdam
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Cultureel OrganisatorBen jij creatief en ondernemend? En lijkt het jou een uitdaging om activiteiten te organiseren op het gebied van kunst, cultuur en amusement? De mbo-opleiding Cultureel Organisator van het ROC van Amsterdam is dan echt iets voor jou!

Hoe ziet de opleiding Cultureel Organisator eruit?

Bij deze driejarige studie van het ROCvA verken je het hele culturele veld. Je houdt je bezig met kunst, muziek, dans, theater en multimedia. In je eerste jaar loop je al een aantal korte stages. Misschien werk je wel mee aan de Museumnacht of maak je deel uit van het team van Cinekid. Ook later in je opleiding draai je mee bij verschillende evenementen zodat je heel wat praktijkervaring opdoet.

Toekomstperspectief

Wat zijn de mogelijkheden na je studie?

Veel afgestudeerden van deze mbo-studie gaan werken bij een festival, theater of poppodium. Ook een baan bij een recreatie- en animatiebedrijf is erg gewild. Ben je nog niet klaar voor zo'n drukke functie? In dat geval kun je er natuurlijk ook voor kiezen om verder te studeren. De hbo-studies Eventmanagement, Productie Podiumkunsten en Culturele Maatschappelijke Vorming krijg je alle kans om je optimaal te ontwikkelen in je vakgebied.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Heb je het vmbo afgesloten met een diploma? Of beschik je over een overgangsbewijs van 4 havo/vwo? Dan mag je je inschrijven voor de lessen van het ROCvA.

ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam