Architecture, Building and Planning

Technische Universiteit Eindhoven
Samenvatting
Eindhoven
24 uur
   
WO Master
Voltijd

Over deze opleiding

Bouwkundig ingenieurs hebben een grote verantwoordelijkheid in het vinden van de juiste balans tussen wetenschap, technologie en ontwerp.

De masteropleiding Architecture, Building and Planning (ABP) bestaat uit colleges en ontwerp- en onderzoeksprojecten die je leren om toekomstige maatschappelijke problemen gerelateerd aan de gebouwde omgeving op te lossen.
ABP heeft 5 mastertracks:
* Architectural Urban Design and Engineering (AUDE)
* Building Physics and Services (BPS)
* Urban Systems and Real Estate (US&RE)
* Structural Engineering and Design (SED)
* EIT Sustainable Urban Mobility Transitions (SUMT)

Een belangrijk kenmerk van de opleiding is het sterke discipline-gebonden karakter met een relatie naar andere bouwdisciplines die je zelf vorm kunt geven afhankelijk van je persoonlijke interesses. Met de kennis opgedaan in je eigen discipline leer je problemen van andere disciplines te begrijpen. Dit is belangrijk voor je toekomstige carrière, omdat het ontwerpproces steeds complexer wordt. Je ontwikkelt een ontwerpgerichte aanpak op basis van analytische capaciteiten, synthetische vaardigheden en de mogelijkheden die de informatietechnologie biedt. Wat je voorkeuren ook zijn, dit programma biedt je een breed scala aan mogelijkheden om uit te kiezen, waarbij je als student zelf de focus van je programma bepaalt.

Diploma

MSc

Technische Universiteit Eindhoven

Centrale TU/e Campus

De TU/e is de Technische Universiteit van Eindhoven. Het motto van de universiteit is: 'Mens agitat molem', anders gezegd: ‘De geest beweegt de massa’. De universiteit is gesticht op 15 juni 1956 door de Nederlandse overheid. Naast de Technische Universiteit...


Lees meer over Technische Universiteit Eindhoven

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Architecture, Building and Planning en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Technische Universiteit Eindhoven

Technische Universiteit Eindhoven

Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Architecture, Building and Planning? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's