Studeren in Engeland

Studeren in Engeland

Studeren in Engeland

Ga studeren in het Verenigd Koninkrijk en ontdek een regio vol contrasten. Waar je ook heen gaat; verken de verschillende culturen en de grote variatie aan landschappen. Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland zijn allemaal unieke landen met hun eigen gebruiken, culturen en tradities. Met ongeveer 61 miljoen inwoners is het Verenigd Koninkrijk is een zeer divers land met een sterke culturele integratie en eenheid.

Ga naar Educations.com en bekijk de opleidingen in Engeland

Over Engeland

Het Verenigd Koninkrijk is een unie die uit vier landen bestaat: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Engeland is de grootste staat van de vier en de meest dichtbevolkte met 52 miljoen inwoners. Schotland is de tweede grootste staat in het Verenigd Koninkrijk. Het is tevens ook de meest onafhankelijke staat met een eigen rechts- en onderwijssysteem. De groene landschappen van Wales met zijn grote open ruimten en nationale parken springen er met kop en schouders bovenuit in vergelijking met de rest van de parken in het Verenigd Koninkrijk. Noord-Ierland ligt op het noordelijke deel van het eiland Ierland. Het land is beroemd om zijn turbulente politieke en gewelddadige verleden, maar Noord-Ierland is stabiel en veilig vandaag.

Welk land je ook kiest om in te gaan studeren in het Verenigd Koninkrijk, ze zijn onderling allemaal erg goed bereikbaar. Dit maakt reizen tussen de verschillende landen goed mogelijk en kun je zo eenvoudig meer van de regio zien. Trek erop uit in het weekend of tijdens de feestdagen om nog meer te ondekken! Bovendien krijg je als student vaak korting op trein- en bustickets.

Mensen in het Verenigd Koninkrijk zijn nog steeds dol op ‘Fish and Chips’ of een klassieke ‘Sunday Roast diner’ en de eetcultuur is vandaag de dag een smeltkroes van smaken uit de hele wereld. Het Verenigd Koninkrijk is een echte multiculturele samenleving geworden en de Christelijke, Moslim, Hindoe, Joodse, Sikh en Boeddhistische festivals en feestdagen worden allemaal gevierd.

Opleidingen in Engeland

Een goede reden om te gaan studeren in het Verenigd Koninkrijk is het grote aanbod van opleidingen en de vele educative mogelijkheden. Lees hier meer over de verschillende soorten van de hogere onderwijsinstellingen en de universiteiten in het Verenigd Koninkrijk. Voor de voorbereiding op je studie in het buitenland hebben we alvast een aantal praktische zaken voor je op een rijtje gezet.

Klik hier en vind jouw opleiding in Engeland

Zoek je meer informatie over studeren in het buitenland?

>> Bekijk alle opleidingen, universiteiten en landen op Educations.com


Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's

Inloggen
Nieuwsbrief
Mis niets en blijf op de hoogte van nieuws over opleidingen!