Cursussen & Trainingen

Data Driven Marketing (verkorte opleiding)

Beeckestijn Business School, In Leusden (+2 locations)
Tijdsduur
2 maanden
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
2 maanden
Studievorm
Deeltijd
Het is gratis en niet gebonden 👍

Over deze opleiding

Haal de maximale waarde uit big data en verbeter daarmee uw marketing

De hoeveelheid data die binnen marketing gebruikt kan worden neemt enorm toe. Naast klantendata en klantrelatie data (CRM) hebben we nu ook web statistieken en social media data. Deze data geven ons veel meer inzicht in het gedrag van klanten. Dit betere klantinzicht kan real time worden in de communicatie met de individuele klant. De klant eist om beter te worden bediend, de data zijn er, de instrumenten ook. Nu de professionals nog!  

De essentie van Data Driven Marketing is de data die beschikbaar is te analyseren en dat om te zetten tot relevantere en winstgevendere klantinteractie. Oftewel klantcommunicatie die zowel voor de klant als de organisatie meer waarde toevoegt. Een multichannel benadering, e-commerce, social networks, mobile business maken het verkrijgen van goed inzicht belangrijker dan ooit. Ook binnen B2B. Deze activiteiten vragen de inzet van data driven marketing. 

De opleiding Data driven marketing is een korte variant van de opleiding NIMA B2 Customer Insight Management

Diploma

Het collegegeld bedraagt € 1.990,-. Dit is exclusief een pakket met vakliteratuur en readers t.w.v. € 195,-. De vergoeding voor de individuele opdracht, coaching en het eindgesprek is € 395,- (optioneel). Deze prijzen zijn exclusief BTW. Bij de dagvariant van de opleiding is de lunch inbegrepen in het collegegeld. Er zijn mogelijkheden voor BTW-vrij factureren en betaling in termijnen. Informeer naar de mogelijkheden. 

Toelatingseisen

Avondvariant
De korte opleiding Data driven marketing kent 6 vaste avondcolleges. Deze worden op één vaste avond in de week gegeven, van 18.30 - 21.30 uur. De totale opleiding duurt ongeveer 2 maanden.

Dagvariant
De korte opleiding Data driven marketing wordt ook gegeven als dagopleiding. U krijgt dan 3x een dag college, op één vaste dag in de week, met 2 colleges van 3 uur op één dag. De collegetijden zijn van 09.00 - 12.00 en van 13.00 - 16.00 uur.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Data Driven Marketing (verkorte opleiding) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Beeckestijn Business School
Leusderend 30
3832 RC

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn...

Lees meer over Beeckestijn Business School