HBO Bachelor

Bestuurskunde / Overheidsmanagement

De Haagse Hogeschool, In Den Haag
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd/Deeltijd

Over deze opleiding

Goed Bestuur in een Veilige Wereld, is het speerpunt van Bestuurskunde/Overheidsmanagement - duaal. Heb jij hart voor de publieke zaak? Dan kun je straks aan de slag als beleids- of projectmedewerker.

De opleiding Bestuurskunde/Overheidsmanagement (BO) stoomt je klaar om aan de slag te gaan als beleidsmedewerker, projectmedewerker of organisatieondersteuner voor de publieke sector. In Den Haag studeer je in de stad van Vrede en Veiligheid met veel internationale organisaties. In de opleiding leggen we daarom steeds een link naar ons speerpunt: Goed Bestuur in een Veilige Wereld. We zijn een Unesco-school en dat geeft ons toegang tot samenwerking met veel interessante, vaak internationale partners. We hebben een actieve studievereniging, die samen met de opleiding excursies en debatten organiseert. Bestuurskunde is een duale opleiding. Dit betekent dat je tijdens je opleiding de eerste 2 jaar een stevige theoretische basis legt en samen met medestudenten werkt aan projecten. De laatste 2 jaar werk je in de praktijk en kom je nog 1 dag naar school. Op deze manier doe je al veel werkervaring op tijdens je studie, waardoor je een aantrekkelijke werknemer bent voor je toekomstige werkgever.

Diploma

BBA

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Bestuurskunde / Overheidsmanagement en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
De Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Prikkelen tot nadenken

Met een open blik de wereld inkijken. Dat is voor De Haagse Hogeschool de gewoonste zaak van de wereld. Want door haar ogen open te houden, staat de hogeschool midden in de maatschappij. Slaagt ze erin onderwijsprogramma’s te ontwerpen die...

Lees meer over De Haagse Hogeschool