HBO Bachelor

Communicatie

De Haagse Hogeschool, In Den Haag
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd

Over deze opleiding

Wil jij als allround communicatiemanager aan het werk? En ben je gemotiveerd om te studeren naast je baan? Kies de deeltijdopleiding Communicatie en groei uit tot communicatieprofessional.

Als communicatiedeskundige in een organisatie zorg je voor de interne, marketing en externe communicatie. Je vindt het leuk om een organisatie uitstraling te geven. Je gaat de uitdaging aan om een nieuw product in Nederland te introduceren. Je treedt op als woordoerder van een bedrijf, een overheidsinstelling, of een belangenvereniging. Maar je bent ook bezig achter de schermen. Je coördineert het verschijnen van het bedrijfsblad, de productie van de podcast en adviseert het management. Je schrijft een speech voor de burgemeester of een directeur van een bedrijf. In iedere situatie moet je de juiste toon treffen. Je bent niet alleen mondeling sterk; je hebt ook een vlotte pen, want communicatie is meer dan praten alleen. Je hebt belangstelling voor de wereld en je durft te kiezen voor creatieve oplossingen.

Diploma

BComn

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Communicatie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
De Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Prikkelen tot nadenken

Met een open blik de wereld inkijken. Dat is voor De Haagse Hogeschool de gewoonste zaak van de wereld. Want door haar ogen open te houden, staat de hogeschool midden in de maatschappij. Slaagt ze erin onderwijsprogramma’s te ontwerpen die...

Lees meer over De Haagse Hogeschool