Bekijk studentum.nl als: Mobiele site
Samenvatting
Venlo
2 jaar
   
MBO

Over deze opleiding

Je hebt interesse in de nieuwste kapsels en het uiterlijk. Voor het kappersvak is het belangrijk dat je creatief bent en graag de handen uit de mouwen steekt.

Mensen voelen zich goed als hu haar goed zit. Jij als kapper kunt daar voor zorgen. Jij weet hoe je klanten tevreden de deur uit laat gaan zodat ze graag weer terug komen. Klantvriendelijkheid staat daarom hoog in het vaandel. Je weet wat je klant wilt en speelt daar goed op in. Verder geeft je advies over verzorgende en stylingsproducten zodat de klant thuis ook goed zijn eigen haar kan verzorgen en stylen.

Gilde Opleidingen

De reis van je leven start bij Gilde Opleidingen!

Ben jij op zoek naar een mbo-opleiding in Limburg en omstreken? Dan ben je het beste af bij Gilde Opleidingen. Gilde Opleidingen behoort tot een van de beste onderwijsinstellingen in de regio! En dat zie je terug in het hoge...


Lees meer over Gilde Opleidingen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Kapper en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Gilde Opleidingen

Gilde Opleidingen

Groenveldsingel 40
5913 SB Venlo

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Kapper? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's