Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Kappersopleiding - Avondopleiding

Kappersacademie Roermond/Heerlen
Samenvatting
Heerlen, Roermond
   
Volwassenenonderwijs
Nederlands
Deeltijd

Over deze opleiding

Kappersopleiding - AvondopleidingWil jij graag leren knippen, verven en stylen? Maar is het niet je eerste doel om beroepsmatig als kapper aan de slag te gaan? Dan is de avondopleiding van de Kappersacademie Roermond/Heerlen echt iets voor jou!

Hoe ziet de avondopleiding eruit?

Het kappersvak leer je natuurlijk het beste in de praktijk. Daarom is de Kappersacademie Roermond/Heerlen volledig ingericht als kapsalon. Je hebt plek om te wassen, knippen en kleuren en daarbij word je begeleid door echte vakmensen. Bij deze kappersopleiding krijg je bijvoorbeeld les in:

  • Knippen en watergolven
  • Knippen van een modekapsel
  • Modelleren
  • Verven en/of coupesoleil

Tijdens je opleiding werk je met professionele materialen zodat je alle technieken goed kunt oefenen.

Opleidingsduur en cursusopbouw

De avondopleiding bestaat uit drie jaren. Je kunt elk jaar afzonderlijk volgen en na afronding van een jaar ontvang jij een certificaat! Per jaar volg je 30 lessen van 3 uur. Het eerste jaar begin je met de basistechnieken op het gebied van knippen, kleuren en stylen. In het derde jaar heb je al veel meer technieken al in de vingers. Voor deze avondcursus heb je geen examenverplichting. Wil je toch graag het landelijk erkende kappersdiploma halen? In dat geval moet je rekenen op een opleidingsduur van 4 tot 5 jaar.

Doe meer salonervaring op!

Om je nog beter voor te bereiden op jouw toekomstige beroep kun je de avondopleiding ook combineren met een of twee dagen in de dagopleiding. 

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Deze avondopleiding van de Kappersacademie Roermond en Heerlen is bedoeld voor iedereen die zich op creatief vlak wil bezig houden met knippen en stylen. Je hebt dan ook geen speciale vooropleiding nodig om je in te schrijven. Passie voor het vak is veel belangrijker.

Kosten

Kosten

Het eerste jaar van deze kappersopleiding kost ongeveer EUR 1.790,-. Daarna betaal je EUR 1300,- per jaar. Krijg jij al zin om aan deze opleiding te beginnen? Zet dan direct de eerste stap en vraag meer informatie aan over de Kappersacademie Roermond/Heerlen!

Kappersacademie Roermond/Heerlen

Kappersacademie Roermond en Heerlen

Wil jij een moderne kapper of kapster worden die overal inzetbaar is? Bij de Kappersacademie Roermond en Heerlen kun jij een dagopleiding, avondopleiding en zelfs een opleiding tot visagiste volgen. Bij de Kappersacademie Roermond en Heerlen staan  mode volop in...


Lees meer over Kappersacademie Roermond/Heerlen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Kappersopleiding - Avondopleiding en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Kappersacademie Roermond/Heerlen

Kappersacademie Roermond/Heerlen

Geleenstraat 62
4611HT Heerlen

 Bekijk telefoonnummer
www.kappersacademie.info


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Kappersopleiding - Avondopleiding? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's