Kappersopleiding - 2 jarige dagopleiding (Niveau 3)

Kappersacademie Roermond/Heerlen, In Roermond (+1 locations)
Tijdsduur
2 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 3
Tijdsduur
2 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 3
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Kappersopleiding - DagopleidingHeb jij er altijd al van gedroomd om als kapper aan de slag te gaan? En lijkt het jou leuk om de hele dag te knippen, verven en stylen? Dan past de dagopleiding van de Kappersacademie Roermond/Heerlen perfect bij jou!

Word een topkapper met deze praktijkgerichte Kappersopleiding

Als je de Kappersacademie binnenloopt, waan je je meteen in een echte kapsalon. In deze omgeving kun jij je ontwikkelen tot een echte topkapper. Onder begeleiding van vakkundige docenten leer je al snel de basisbeginselen van het kappersvak. De technieken die je leert, worden natuurlijk steeds moeilijker en uitdagender. Zo blijf je je kwaliteiten als kapper verbeteren. Bij de Kappersacademie werk je in kleine groepen. Je krijgt meer persoonlijke aandacht en boekt dus sneller resultaat!

Opleidingsduur

De tweejarige dagopleiding Kapper is een MBO studie op niveau 3. Bij veel onderwijsinstellingen duurt een kappersopleiding drie jaar, maar de Kappersacademie Roermond/Heerlen kun jij de opleiding al in twee jaar afronden! Hierdoor kun jij sneller aan de slag als kapper of kapster!

Welke onderwerpen komen aan bod?

Deze dagopleiding is opgebouwd uit verschillende modules. Zo houd je je onder andere bezig met onderwerpen als:

  • Kleuren/ontkleuren
  • Knippen en stylen
  • Lang haar opsteken
  • Permanenten
  • Hygiëne, arbo en milieu

Je sluit elke modules af met een examen voor deelkwalificatie. Heb je alle deelkwalificaties bij elkaar dan ontvang je het rijkserkende kappersdiploma.

Toekomstperspectief

Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van schoonheid en uiterlijke verzorging? Combineer dan de twee jarige dagopleiding met de opleiding Visagie en/of Nagelstyling.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Om je in te mogen schrijven voor deze kappersopleiding moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Weet je nog niet zeker of deze opleiding echt iets voor je is? Volg dan eerst een dag snuffelstage zodat je een goede keuze kunt maken.

Kosten

Kosten

De kosten voor deze tweejarige dagopleiding liggen rond de EUR 8.600,-. Dit is inclusief een uitgebreid materialenpakket zodat je meteen kunt gaan oefenen.

Studiefinanciering

Deze dagopleiding van de Kappersacademie Roermond is erkend door de overheid. Jij kunt dus in aanmerking komen voor studiefinanciering en een studentenreisproduct (OV-chipkaart). Voor het mbo kun je nog steeds de volledige basisbeurs krijgen in de vorm van een gift, dit in tegenstelling tot het hbo waar je een lening krijgt. Wil je meer weten? Vraag dan vrijblijvend extra informatie aan!

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Kappersopleiding - 2 jarige dagopleiding (Niveau 3) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kappersacademie Roermond/Heerlen
Geleenstraat 62
4611HT Heerlen

Kappersacademie Roermond en Heerlen

Wil jij een moderne kapper of kapster worden die overal inzetbaar is? Bij de Kappersacademie Roermond en Heerlen kun jij een dagopleiding, avondopleiding en zelfs een opleiding tot visagiste volgen. Bij de Kappersacademie Roermond en Heerlen staan  mode volop in...

Lees meer over Kappersacademie Roermond/Heerlen