Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Politiek en samenleving/Politics and Society (label: Kunst- & cultuurwetenschappen)

Maastricht University
Samenvatting
Maastricht
12 uur
   
WO Master
Engels
Voltijd

Over deze opleiding

De rode draad van de Master Politiek en samenleving: Hoe cultuur een bron van zorgen en conflicten is geworden in de nationale en internationale politieke arena's.

Wat is de betekenis van burgerschap in de hedendaagse cultuur? Wat is de waarde van democratie? Welke invloed heeft de hedendaagse politieke sfeer op de toekomst van vrijheid? Met alle politieke strijd, culturele conflicten en fundamentele nieuwe technologieën, waar we tegenwoordig dagelijks mee geconfronteerd worden, is een grondig begrip van internationale kwesties meer nodig dan ooit. De master Politiek en Samenleving biedt je meer inzicht in hoe cultuur een bron van zorg en conflict kon worden in de (inter)nationale politieke arena. Je maakt kennis met de verschillende professionele rollen die cultuurwetenschapper kan spelen op het gebied van politiek en samenleving.

Je kunt deze masteropleiding in het Nederlands of in het Engels volgen.

Toelatingseisen en aanmelding

Taaltoelatingseisen
CAEA2CPEA2IELTSoverallband6.5IELTSwriting6.5TOEFLpaperbased575TOEFLcomputerbased232TOEFLinternetbased90
Cijferlijst
hoge scores in je vooropleiding(en).

Vooropleiding
een bachelordiploma van een relevante opleiding (bijvoorbeeld filosofie of sociologie) en/of een CV waaruit relevante werkervaring blijkt;

Motivatiebrief
een motivatiebrief mee waarin je aangeeft waarom je Politiek en samenleving aan de Universiteit Maastricht wilt volgen en waarom je verwacht dat je de opleiding met goed gevolg kunt afsluiten;

Diploma

MA

Evenementen

11/17/2018 Open dag
Experience Maastricht University: find out more about one of the most international universities in Europe, immerse yourself in your programme of choice, and explore our beautiful city.

3/16/2019 Open dag
Experience Maastricht University: find out more about one of the most international universities in Europe, immerse yourself in your programme of choice, and explore our beautiful city.

Kosten

2018 instellingstarief13000 EUR2018 niet-EU/EER studenten13000 EUR2018 wettelijk tarief2060 EUR

Maastricht University

Faculteiten Maastricht University

De Universiteit Maastricht (UM) werd op 9 januari 1976 opgericht als de Rijksuniversiteit Limburg (RL), een door het rijk bekostigde instelling voor wetenschappelijk onderwijs en onderzoek. Om het internationale karakter van de universiteit te benadrukken werd in 2008 de naam...


Lees meer over Maastricht University

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Politiek en samenleving/Politics and Society (label: Kunst- & cultuurwetenschappen) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Maastricht University

Maastricht University

Minderbroedersberg 4-6
6211 LK Maastricht

 Bekijk telefoonnummer


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Politiek en samenleving/Politics and Society (label: Kunst- & cultuurwetenschappen)? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's