Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Kunst, literatuur en samenleving/Art Literature and Society (label: Kunst- & cultuurwetenschappen)

Maastricht University
Samenvatting
Maastricht
12 uur
   
WO Master
Engels
Voltijd

Over deze opleiding

De Master Kunst, Literatuur en Samenleving behandelt hedendaagse debatten over literatuur, kunst, religie, filosofie en cultuur. Deze eenjarige masteropleiding wordt ook in het Engels aangeboden.

Vind je het interessant om meer te leren over de kritische rol die kunstenaars, filosofen, schrijvers en dichters spelen in onze hedendaagse samenleving? En wil je leren wat jijzelf, als toekomstig cultuurwetenschapper, hierin kunt betekenen? Dan is de masteropleiding Kunst, Literatuur en Samenleving iets voor jou! De opleiding is bedoeld voor kritische en creatieve denkers met uiteenlopende interesses. Als afgestudeerde van deze opleiding heb je een breed inzicht in actuele kwesties die van nationaal en internationaal belang zijn, heb je ervaring in het voeren van stevige debatten en ben je in staat zelf een rol te spelen in hedendaagse controverses op het gebied van kunst en literatuur.

Toelatingseisen en aanmelding

Taaltoelatingseisen
CAEA2CPEA2IELTSoverallband6.5IELTSwriting6.5TOEFLpaperbased575TOEFLcomputerbased232TOEFLinternetbased90
Cijferlijst
hoge scores in je vooropleiding(en)

Vooropleiding
een bachelordiploma van een relevante opleiding (bijvoorbeeld filosofie of sociologie) en/of een CV waaruit relevante werkervaring blijkt.

Motivatiebrief
een motivatiebrief mee waarin je aangeeft waarom je Kunst, literatuur en samenleving aan de Universiteit Maastricht wilt volgen en waarom je verwacht dat je de opleiding met goed gevolg kunt afsluiten;

Werkervaring
Relevant work experience, should be mentioned in the CV.

Diploma

MA

Evenementen

11/17/2018 Open dag
Experience Maastricht University: find out more about one of the most international universities in Europe, immerse yourself in your programme of choice, and explore our beautiful city.

3/16/2019 Open dag
Experience Maastricht University: find out more about one of the most international universities in Europe, immerse yourself in your programme of choice, and explore our beautiful city.

Kosten

2018 instellingstarief13000 EUR2018 niet-EU/EER studenten13000 EUR2018 wettelijk tarief2060 EUR

Maastricht University

Faculteiten Maastricht University

De Universiteit Maastricht (UM) werd op 9 januari 1976 opgericht als de Rijksuniversiteit Limburg (RL), een door het rijk bekostigde instelling voor wetenschappelijk onderwijs en onderzoek. Om het internationale karakter van de universiteit te benadrukken werd in 2008 de naam...


Lees meer over Maastricht University

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Kunst, literatuur en samenleving/Art Literature and Society (label: Kunst- & cultuurwetenschappen) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Maastricht University

Maastricht University

Minderbroedersberg 4-6
6211 LK Maastricht

 Bekijk telefoonnummer


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Kunst, literatuur en samenleving/Art Literature and Society (label: Kunst- & cultuurwetenschappen)? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's