WO Master

Kunst, literatuur en samenleving/Art Literature and Society (label: Kunst- & cultuurwetenschappen)

Maastricht University, In Maastricht
Tijdsduur
12 uur
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
12 uur
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De Master Kunst, Literatuur en Samenleving behandelt hedendaagse debatten over literatuur, kunst, religie, filosofie en cultuur. Deze eenjarige masteropleiding wordt ook in het Engels aangeboden.

Vind je het interessant om meer te leren over de kritische rol die kunstenaars, filosofen, schrijvers en dichters spelen in onze hedendaagse samenleving? En wil je leren wat jijzelf, als toekomstig cultuurwetenschapper, hierin kunt betekenen? Dan is de masteropleiding Kunst, Literatuur en Samenleving iets voor jou! De opleiding is bedoeld voor kritische en creatieve denkers met uiteenlopende interesses. Als afgestudeerde van deze opleiding heb je een breed inzicht in actuele kwesties die van nationaal en internationaal belang zijn, heb je ervaring in het voeren van stevige debatten en ben je in staat zelf een rol te spelen in hedendaagse controverses op het gebied van kunst en literatuur.

Diploma

MA

Kosten

2018 instellingstarief13000 EUR2018 niet-EU/EER studenten13000 EUR2018 wettelijk tarief2060 EUR
Maastricht University
Minderbroedersberg 4-6
6211 LK Maastricht

Faculteiten Maastricht University

De Universiteit Maastricht (UM) werd op 9 januari 1976 opgericht als de Rijksuniversiteit Limburg (RL), een door het rijk bekostigde instelling voor wetenschappelijk onderwijs en onderzoek. Om het internationale karakter van de universiteit te benadrukken werd in 2008 de naam...

Lees meer over Maastricht University