Allround constructiewerker

ROC Rivor, In Tiel
Tijdsduur
0 jaar
Tijdsduur
0 jaar
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Wat houdt je beroep in?

Als allround constructiewerker werk je aan metalen pijpen en voer je laswerkzaamheden uit. Je werkt zelfstandig aan onderdelen. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van je eigen werk. Je beheerst het bewerken van metalen en het bedienen van conventionele en/of CNC machines. Tijdens en na afloop van de bewerkingen meet en controleer je of het werkstuk aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet en legt de meetresultaten vast. Daarnaast ben je communicatief en sociaal vaardig.

Je opleiding in het kort

Overdag of in de middag / avond zijn er competentiegerichte praktijk- en theorielessen op school (20%). In de andere 80% werk je bij een erkend leerbedrijf, begeleid door een leermeester (BPV). Je leert hoe je klantvriendelijk kunt zijn en hoe je samenwerkt met collega’s.

Wat heb je in je mars?

Je kunt zelfstandig en in groepsverband werken. Nauwkeurig werken volgens geldende richtlijnen, instructies en veiligheidseisen is belangrijk. Je hebt technisch inzicht, je bent milieubewust en je komt snel met oplossingen.

Na je diploma

Je kunt gaan werken of doorstromen naar een niveau 4 opleiding. Bijvoorbeeld Middenkaderfunctionaris engineering. Ook de Lerarenopleiding in het deeltijd-HBO behoort tot de mogelijkheden.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding, ontvang je het mbo-diploma.

Toelatingseisen

• diploma MBO Metaaltechniek op niveau 2.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Allround constructiewerker en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC Rivor
Postbus 365
4000 AJ Tiel

Missie ROC Rivor

ROC Rivor is hét opleidingscentrum van regio Rivierenland. Zij bieden een breed scala aan opleidingen, cursussen en trainingen voor jongeren en volwassenen. Toch zijn ze een kleinschalige onderwijsinstelling waar persoonlijke aandacht, gedegen begeleiding en samenwerking met partners in de regio...

Lees meer over ROC Rivor