WO Master

Strategic Product Design

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Strategic Product Design is een tweejarige opleiding, waarin je je op hoog niveau in productontwikkeling kunt specialiseren.

Je kunt direct instromen met de bachelor Industrieel Ontwerpen. Met bijvoorbeeld een bachelor Bouwkunde, Civiele Techniek, Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, Maritieme Techniek, Media en Kennistechnologie of Werktuigbouwkunde, kun je instromen na voltooiing van een schakelprogramma.

Het vakgebied richt zich op het ontwikkelen van producten volgens het New Product Development proces (NPD). Ook wordt aandacht besteed aan het commerci√ęle proces. Je leert productontwerpen te leveren die enerzijds gebaseerd zijn op externe factoren, zoals marktonderzoek, consumentengedrag, trends, beleid, milieu en nieuwe methoden en technieken, en anderzijds op de wensen en mogelijkheden van een bedrijf, zoals product management, branding en missie.

Studenten die zich in het onderzoek naar strategisch productontwerp willen bekwamen, kunnen daarop in deze opleiding het accent leggen.

Diploma

MSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Strategic Product Design en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Technische Universiteit Delft
Stevinweg 1
2628 CN Delft

Faciliteiten TU Delft

De Technische Universiteit (TU) Delft is de grootste en meest veelzijdige technische universiteit van Nederland. De universiteit staat ook internationaal hoog aangeschreven en loopt voorop in onderzoek naar technologische vernieuwingen. Het onderwijs is altijd actueel, praktisch en wordt telkens verzorgd vanuit...

Lees meer over Technische Universiteit Delft