HBO Bachelor

Facility Management

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Wil je weten hoe je mensen die werken, verblijven en recreëren in een gebouwde omgeving het beste kan faciliteren? Kom dan studeren bij de opleiding Facility Management van Hogeschool Rotterdam!

Daar waar mensen zijn, zijn er activiteiten. Om die activiteiten optimaal te laten plaatsvinden, creëer jij als facilitair manager de omgeving die daarbij past. Jij weet hoe je de faciliteiten perfect hierop kan laten aansluiten. Zo zorg je ervoor dat mensen optimaal kunnen werken, verblijven en/of recreëren. Dit is enorm van waarde. Want jij maakt alles wat we doen net even persoonlijker, efficiënter, duurzamer, aangenamer en dus beter. In de dynamiek van vraag en aanbod van faciliteiten waar een FM'er dagelijks mee te maken heeft, geef je de organisatie waar je voor werkt advies en durf je keuzes te maken.

Wist je dat jij ook dagelijks geniet van facility management? Dat er achter de schermen van alles voor jou geregeld wordt als je bijvoorbeeld in een ziekenhuis verblijft, een concert bezoekt, winkelt of aan het werk bent? Vind jij het ook belangrijk dat die omgeving aangenaam, sfeervol en passend is bij datgene wat jij aan het doen bent? Dat alles tot in de puntjes voor jou geregeld is? Als je daar de waarde van inziet en er een bepalende rol in zou willen vertolken dan is deze managementopleiding iets voor jou!

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Facility Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam