WO Master

Fluids, Bio and Soft Matter

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Fluid and Solid Mechanics is een speciaal masterprogramma dat valt onder de masteropleiding Mechanical Engineering. Het bestudeert het gedrag van materialen, producten, processen en systemen.

In de concurrerende markt van geavanceerde technische producten, processen en systemen spelen hoogwaardige materialen en complexe stromingen van vloeistoffen een belangrijke rol. Het masterprogramma Fluid and Solid Mechanics leidt je op tot ingenieur op het gebied van het gedrag van materialen, producten, processen en systemen. Het programma bevat aspecten van de modelvorming, analytische methoden, numerieke methoden, experimentele methoden en het ontwerpen en optimaliseren van vaste stoffen en vloeistoffen op nano-, micro- en millimeterschaal. Het programma is een samenwerking tussen de faculteiten Werktuigbouwkunde, Technische Natuurkunde en Wiskunde & Informatica. Deze faculteiten participeren in een aantal prominente Nederlandse onderzoeksscholen waaronder het JM Burgerscentrum (fluid mechanics) en Engineering Mechanics (solid mechanics). Het masterprogramma kent vier afstudeerrichtingen, gekoppeld aan de belangrijkste onderzoeksthema's van het vakgebied. Er is een zeer breed spectrum van toepassingen daarom kun je als afgestudeerde een baan vinden in een grote verscheidenheid aan bedrijven, onderzoeksinstituten en universiteiten.

Diploma

MSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Fluids, Bio and Soft Matter en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Technische Universiteit Eindhoven
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven

Centrale TU/e Campus

De TU/e is de Technische Universiteit van Eindhoven. Het motto van de universiteit is: 'Mens agitat molem', anders gezegd: ‘De geest beweegt de massa’. De universiteit is gesticht op 15 juni 1956 door de Nederlandse overheid. Naast de Technische Universiteit...

Lees meer over Technische Universiteit Eindhoven