WO Master

Information Security Technology

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Het is gratis en niet gebonden 👍

Over deze opleiding

De bescherming van elektronische gegevens tegen bedreigingen tijdens het opslaan/ verzenden krijgt een steeds groter belang. Je leert tools voor een veilige communicatie en bescherming van gegevens.

Het programma biedt je een breed overzicht van de theorie en technieken van Information Security Technology, waarbij ook bedrijfsmatige, juridische en ethische aspecten worden betrokken. Als afgestudeerde van dit speciale masterprogramma combineer je een wetenschappelijke houding met een ingenieursaanpak. Je hebt onder andere geleerd om zelfstandig te werken, te reflecteren, kritisch te analyseren en nieuwe ideeën te genereren. Daarnaast werk je toepassingsgericht en kun je systematisch en methodisch werken in een multidisciplinaire omgeving.

Als afgestudeerde kun je meewerken aan het ontwerpen van nieuwe beveiligingssystemen of aan de beoordeling van bestaande systemen. Ook kun je de relevante eisen voor de beveiliging van een applicatie opstellen en de juiste technieken selecteren om hieraan te voldoen. Zo kun je een baan vinden in onderzoekslaboratoria en wetenschappelijke instellingen, in Research & Development in het bedrijfsleven, de financiële wereld, in overheidsinstellingen en in de consultancy.

Diploma

MSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Information Security Technology en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Technische Universiteit Eindhoven
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven

Centrale TU/e Campus

De TU/e is de Technische Universiteit van Eindhoven. Het motto van de universiteit is: 'Mens agitat molem', anders gezegd: ‘De geest beweegt de massa’. De universiteit is gesticht op 15 juni 1956 door de Nederlandse overheid. Naast de Technische Universiteit...

Lees meer over Technische Universiteit Eindhoven