WO Master

Systems and Control

Universiteit Twente, In Enschede
Tijdsduur
2 uur
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
2 uur
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Tijdens deze tweejarige masteropleiding leer je hoe je het gedrag kunt beheren van dynamische fenomenen en systemen die interacteren met hun omgeving.

Systems and Control is een multidisciplinair vakgebied gericht op het beheren van soorten technische systemen. Je combineert kennis over wiskunde achter Systems and Control met specifieke kennis over toepassingen (bijvoorbeeld mechatronische systemen).
Je onderzoekt manieren om wiskundige modellen te ontwikkelen voor de belangrijkste kenmerken van een systeem door gebruik te maken van differentiaalvergelijkingen, ongelijkheden, algebraïsche vergelijkingen en logische beperkingen. Je maakt gebruik van geavanceerde methodes om gemodelleerde systemen te simuleren. Tijdens simulaties kunnen controlealgoritmes ontworpen en getest worden. Je richt je nader op theoretische aspecten van beheer, of juist op de technologie achter het ontwikkelen van mechatronische apparaten en systemen.
Je leert geavanceerde theorieën en technieken om toepassingen te ontwikkelen die tot nu toe onmogelijk waren, zoals mobiele robots, productiemachines, micro-elektromechanische systemen en biomechanische apparaten. De masteropleiding biedt je toegang tot hypermoderne faciliteiten van wereldklasse, zoals ons Robotics lab.
Afgestudeerden hebben carrières in R&D, in een commerciële of academische omgeving.

Diploma

MSc

Kosten

2019 instellingstarief15750 EUR2019 niet-EU/EER studenten15750 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR2020 instellingstarief16000 EUR2020 niet-EU/EER studenten16000 EUR2020 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Systems and Control en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Faculteiten Universiteit Twente

De Universiteit Twente (UT) is een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen in de stad Enschede in Twente. De universiteit heeft ongeveer 8000 studenten en ligt op het voormalige landgoed Drienerlo tussen Hengelo en Enschede. Het is de enige echte campusuniversiteit...

Lees meer over Universiteit Twente