WO Master

Lerarenopleiding Wiskunde

Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Je volgt deze master na afronding van je vakmaster. Met een eerstegraads lesbevoegdheid mag je les geven op alle niveaus van het voortgezet onderwijs en in het hoger onderwijs.

Wiskunde is het grootste vak op school, maar heeft het minst aantal beschikbare docenten. Het is het grootste vak op school omdat het eigenlijk vier vakken betreft; wiskunde A, B, C en D. Het is een exact vak met mogelijkheid om materialen te gebruiken, te experimenteren, te brainstormen, gebruik te maken van diverse werkvormen en films en om te leren van de geschiedenis van de wiskunde. Kortom een breed en heel fijn vak om te geven op heel veel verschillende niveaus.

Tijdens de Lerarenopleiding wiskunde leer je begrijpen hoe leerlingen wiskunde leren, en zullen we het hebben over de principes die ten grondslag liggen aan het omgaan met getallen, aan meetkundig denken, aan het slim leren omgaan met formules, het succesvol inzetten van wiskunde voor modelleringstoepassingen en simulaties.

Hou jij van wiskunde en heb je het in je om dit aan jonge mensen over te dragen? Wij leiden je op tot een succesvolle docent, die goed kan inspelen op, maar ook kritisch kan oordelen over, de snel veranderende wereld van exacte wetenschappen en technologie.

Meer informatie vind je op http://uva.nl/lerarenopleiding-wiskunde

Diploma

MSc

Kosten

2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Lerarenopleiding Wiskunde en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Universiteit van Amsterdam
Spui 21
1012 WX Amsterdam

Faculteiten Universiteit van Amsterdam

De Universiteit van Amsterdam (UvA), vroeger genaamd de Gemeente Universiteit (GU), is één van de twee universiteiten die zich in Amsterdam bevindt. De UvA bestaat sinds 1632 als het Athenaeum Illustre - de illustere school - die gevestigd was in...

Lees meer over Universiteit van Amsterdam