Allround Grimeur

Instituut Thomas, In Den Bosch (+1 locations)
Tijdsduur
1 of 2 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
1 of 2 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Allround GrimeurWil jij alles leren over grime, toneelkappen en bodypaint? Dan zit je helemaal op je plek bij de opleiding Allround Grimeur van Instituut Thomas!

Hoe ziet de opleiding Allround Grimeur eruit?

Met grime kun je de mooiste en gekste effecten bereiken. Binnen no time heb je iemand omgetoverd in een uniek karakter. Een goede grimeur kan werken met de meest uiteenlopende technieken. Daarom krijg je bij deze opleiding onder andere les is:

  • Grime-ontwerpen maken
  • Grimewerken uitvoeren
  • Haarwerken maken
  • Speciale make-up applicaties

Daarnaast is er volop aandacht voor de zakelijke kant van het vak. Want om als freelance grimeur te slagen, moet je wel goed weten wat je doet. Je verdiept je bijvoorbeeld in het personeelsbeleid en de financiële administratie. Ook leer je hoe je je bedrijf in de markt moet zetten. Met deze kennis kan jouw carrière alleen maar een groot succes worden.

Diploma

Een erkend MBO-diploma van Instituut Thomas

Instituut Thomas is een erkende opleider. Na het behalen van je examens mag je dus het officiële MBO-diploma Allround Grimeur (niveau 4) in ontvangst nemen.

Toekomstperspectief

Een veelzijdige baan als grimeur

Voor een grimeur is elke dag weer een creatieve uitdaging. De ene dag ben je bezig met het 'creëren' van slachtoffers voor politie- of brandweeroefeningen en de volgende dag maak je iemand mooi voor een fotosessie of een videoclip. Dit maakt je werk erg afwisselend. De meeste afgestudeerden van Instituut Thomas gaan werken als freelance grimeur. Of misschien vind je wel een baan als vaste grimeur bij een toneelgezelschap. Hoe leuk is dat?

Toelatingseisen

Een perfecte vervolgstudie

De éénjarige opleiding tot grimeur is bedoeld als vervolg op de opleiding Allround Kapper (niveau 3). Ben je nog niet in het bezit van een kappersdiploma? Dan kun je de opleiding tot kapper en grimeur met elkaar combineren. In dat geval ben je twee jaar met je studie bezig.

Kosten

Het lesgeld bedraagt ongeveer €6250,- per schooljaar. Daarnaast moet je geld reserveren voor boeken, examens en natuurlijk ook voor materialen, zoals make-up en kwasten.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Allround Grimeur en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Instituut Thomas
Verwersstraat 51-53
5211 HT Den Bosch

Welke opleidingen kun je volgen bij Instituut Thomas?

Instituut Thomas is gespecialiseerd in opleidingen op het gebied van uiterlijke verzorging. Het maakt niet uit of je nu bezig wilt gaan met haar, make-up of nagels: bij Instituut Thomas vind je altijd een opleiding die bij je past! Instituut...

Lees meer over Instituut Thomas