IVA Driebergen - Business School met mbo- en hbo-opleidingen

IVA Driebergen is dé Business School op mbo- en hbo-niveau. De opleiding  van IVA Driebergen heeft twee rijkserkende studierichtingen:

Je krijgt een breed vakkenpakket met o.a.: economie, marketing, verkoop en techniek.

Business school met een compacte en kleinschalige opleiding

De kleinschalige particuliere school leidt in eerste instantie op tot commerciële en managementgerichte beroepen in de automotive en nautische sector. De opleiding geeft je daarnaast ook een uitstekende start voor andere sectoren in het bedrijfsleven.

Studenten met interesse in auto's, jachtbouw en watersport vinden bij IVA Driebergen een leuke, gestructureerde studie met een uitstekende aansluiting naar een baan. Autoverkoop, technisch manager, economische en management functies, jachtmakelaar,... noem de bedrijven maar op en er werken wel IVA-studenten. 

Bedrijven zoeken de beste mensen. 'De beste worden' begint met de juiste opleiding. Met een diploma van IVA Driebergen op zak heb je die uitstekende basis voor jouw start in het bedrijfsleven. Waarom we daar zo zeker van zijn? 

5 redenen om voor de business school IVA Driebergen te kiezen

  • Uitstekend onderwijs
  • Persoonlijke coaching
  • Unieke groeimogelijkheden
  • Baanzekerheid
  • Netwerk ontwikkeling

Toon alle opleidingen van IVA Driebergen

Opleidingen - IVA Driebergen

Opleidingen Tijdsduur Plaats
HBO Automotive Business Management Driebergen
HBO Nautisch Business Management Driebergen
IVA Driebergen MBO Nautisch Business Management Driebergen
MBO Automotive Business Management Driebergen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in IVA Driebergen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens IVA Driebergen

IVA Driebergen

Hogesteeg 2a
3972 JT DRIEBERGEN

Beoordelingen van studenten

Gemiddelde score 5

Gebaseerd op 6 reviews

Tom

Super opleiding waarmee je zonder twijfel klaar bent voor de praktijk. Lessen worden gegeven door docenten die vaak zelf (nog) actief zijn in verschillende branches zodat veel informatie ook daadwerkelijk van de werkvloer komt. Daarnaast heerst er een bijzonder gemoedelijke maar professionele sfeer. Als je eenmaal het IVA-jasje aangetrokken ...

Toon meer
Casper

Momenteel zit ik in het tweede jaar van de HBO opleiding van de IVA Driebergen. De IVA is om een aantal redenen een uitstekende opleiding. Zo krijg je bijvoorbeeld les van docenten die bijna allemaal uit het bedrijfsleven komen. Dit zorgt ervoor dat ze de lesstof kunnen koppelen aan praktijkvoorbeelden wat het leren begrijpelijker en leuker maak...

Toon meer
Christiaan

De IVA is een geweldig leuke opleiding. Het is een business school met een automotive achtergrond, hierdoor heb je een bedrijfseconomische studie met een technische achtergrond waar veel vraag naar is op de arbeidsmarkt. De IVA is een investering in de toekomst. Je hebt baanzekerheid, iets wat in de crisistijd niet vanzelfsprekend is. Al met al ...

Toon meer
Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over IVA Driebergen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen
Institute rating
(5,0)
Gebaseerd op 6 reviews

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's