Medewerker (financiele) administratie

Regio College, In Zaandam
Tijdsduur
2 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 2 BOL
Tijdsduur
2 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 2 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ben jij dol op cijfers? En heb je je eigen financiële administratie altijd perfect op orde? Dan kun je dit talent inzetten om carrière te maken in het bedrijfsleven. Bij de (financiële) administratie medewerker opleiding van het Regio College leer je alle aspecten van het boekhouden: van het betalen van rekeningen tot het controleren van je boekstukken. Met de opleiding Medewerker (financiële) administratie word je een waar expert op financieel gebied.

Medewerker (financiële) administratieWord een boekhoudkundig expert met de opleiding Financiële administratie

Elk bedrijf moet de financiën op orde hebben. Alleen zo kun je in één oogopslag zien of de onderneming winstgevend is en of er nog rekeningen zijn die dringend betaald moeten worden. Volg je de (financiële) administratie medewerker opleiding opleiding dan houd je je bezig met vakken als basisboekhouden en inkoop- en verkoopadministratie. Je leert hoe je de financiële administratie op orde moet houden zodat al het betalingsverkeer soepel verloopt. Een goede theorie is belangrijk, maar het beste leer je deze vaardigheden toch in de praktijk. Daarom heeft het Regio College een kantooromgeving nagebootst zodat het net lijkt alsof je in een echt bedrijf aan het werk bent. Naast deze kantoorsimulatie volg je twee keer per jaar een uitgebreide stage. Zo doe je meteen de nodige ervaring op.

Maak de juiste keuze binnen je vakgebied

Leer je bij het Regio College voor Medewerker (financiele) administratie dan volg je een BOL-opleiding op niveau 2. Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt, begin je het eerste jaar met de algemene opleiding Administratief Medewerker. Daarna kies je definitief voor één van de uitstroomprofielen: Medewerker (financiele) administratie of Secretarieel Medewerker en Telefonist/Receptionist.

Diploma

Diploma

Studenten die de normale BOL-opleiding (financiële) administratie volgen, hebben hun diploma na 2 jaar. Maar met de juiste capaciteiten en een goede inzet kun je de (financiële) administratie medewerker opleiding ook versneld volgen. Na de eerste lesperiode wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor dit versnelde traject.

Toekomstperspectief

Wat zijn de mogelijkheden na je opleiding Medewerker (financiele) administratie?

Als afgestudeerd (financiële) administratief medewerker zitten heel wat ondernemers om je te springen. Bijna elk bedrijf beschikt immers over een boekhoudkundige afdeling waar alle financiële zaken geregeld worden. De opleiding (financiële) administratie  van het Regio College is breed opgezet zodat je flexibel inzetbaar bent. Je bent daarom een echte meerwaarde in het bedrijfsleven. Maar na je (financiële) administratie opleiding kun je ook doorstromen naar een mbo-opleiding op niveau 3. Denk bijvoorbeeld aan de opleiding Financieel Administratief Medewerker of kies voor de studie Junior Salesmanager.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Het Regio College start elk jaar in augustus met de (financiële) administratie medewerker opleiding. Deze opleiding wordt gegeven in de vestiging in Zaandam. Wil jij graag een toekomst in de administratie? Je kunt al instromen als je een vmbo-diploma bl hebt met rekenen, economie of een tweede vreemde taal.

Kosten

Voor deze opleiding medewerker (financiële) administratie betaal je lesgeld (vanaf 18 jaar) en € 390 aan opleidingsgebonden leermiddelen. Verder is er een vrijwillige bijdrage van € 25.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Medewerker (financiele) administratie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Regio College
Cypressehout 99
1507 EK Zaandam

Regio College Zaanstreek-Waterland

Het Regio College Zaanstreek-Waterland is een kleinschalig roc met een eigen, persoonlijke sfeer. Toch biedt de school meer dan 130 mbo-opleidingen in onder andere de richtingen techniek, economie, ICT, zorg en welzijn, handel, sport en bewegen, wellness, toerisme en optiek....

Lees meer over Regio College