Secretaresse

ROC A12, In Ede (+1 locations)
Studievorm
Niveau 3 BOL/BBL
Studievorm
Niveau 3 BOL/BBL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Secretaresse bij ROC A12

Tijdens de opleiding Secretaresse werk je aan projecten en praktische opdrachten.  Je leert notuleren, plannen en bezoekers ontvangen. Je raakt bedreven in diverse administratieve bezigheden en maakt kennis met alle bezigheden op een secretariaat. Met het diploma op zak heb jij al de nodige praktijkervaring opgedaan. De beroepspraktijkvorming (stage) neemt een belangrijke plaats in binnen de opleiding. Je draait een aantal periodes mee in een erkend leerbedrijf om uitgebreid kennis te maken met alle aspecten van jouw toekomstige beroep.

Is de opleiding Secretaresse iets voor jou?

Jij bent stressbestendig en kunt multitasken zonder dat je het overzicht verliest. Je werkt nauwkeurig, bent representatief en communicatief sterk in woord en geschrift. Mensen doen graag een beroep op jou.  

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Secretaresse ontvang je het mbo-diploma op niveau 3.

Toekomstperspectief

Met dit diploma kun jij direct als algemeen secretaresse aan de slag bij allerlei bedrijven en instellingen. Je voert op een dag veel taken uit en die lopen soms allemaal door elkaar. Je werkt nauwkeurig en bent flexibel. Met gemak schakel je over tussen een telefoontje en het schrijven van een zakelijke brief.  

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Secretaresse en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12