Aankomend logistiek medewerker

ROC Rivor, In Tiel
Tijdsduur
1 of 2 jaar
Tijdsduur
1 of 2 jaar
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Wat houdt je beroep in?

Als aankomend logistiek medewerker werk je in een magazijn van een groothandel bij de orderproductie of op de expeditieafdeling van een transportbedrijf. Je helpt mee om de goederenstroom in het magazijn zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit doe je door te helpen met het lossen, controleren en opslaan van vracht. Ook verzamel je orders en houd je de voorraad bij. Naast deze taken horen ook onderhoudsklussen en schoonmaakwerkzaamheden bij het beroep. Verder kom je op de werkvloer in aanraking met bijvoorbeeld klanten en leveranciers. Je werkt onder leiding van een hoofd magazijn.

Je opleiding in het kort

Tijdens de opleiding ga je naar school en loop je stage (BPV). Je leert onder andere assisteren bij het ontvangen, opslaan, verzamelen en verzendklaar maken van goederen.

Wat heb je in je mars?

Voor het beroep van aankomend logistiek medewerker moet je nauwkeurig, zorgvuldig, handig en lichamelijk sterk zijn. Verder moet je kunnen werken volgens veiligheidseisen.

Na je diploma

Je kunt gaan werken of doorstromen naar een opleiding op niveau 2, bijvoorbeeld Logistiek Medewerker of Chauffeur Goederenvervoer.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding, ontvang je het mbo-diploma.

Toelatingseisen

Na je aanmelding ontvang je een uitnodiging voor een intakegesprek en een capaciteitentest. Het intakegesprek voeren we graag met jou en je ouders/ verzorgers. We gebruiken daarbij informatie uit het inschrijfformulier, de resultaten van je capaciteitentest en het doorstroomdossier met gegevens van je vorige school. Als je geplaatst wordt, sluit je met ROC Rivor een contract: de onderwijsovereenkomst. Daarin nemen we ook op wat er aan inzet van je wordt verwacht.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Aankomend logistiek medewerker en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC Rivor
Postbus 365
4000 AJ Tiel

Missie ROC Rivor

ROC Rivor is hét opleidingscentrum van regio Rivierenland. Zij bieden een breed scala aan opleidingen, cursussen en trainingen voor jongeren en volwassenen. Toch zijn ze een kleinschalige onderwijsinstelling waar persoonlijke aandacht, gedegen begeleiding en samenwerking met partners in de regio...

Lees meer over ROC Rivor