Coördinator Luchthavenlogistiek

ROC van Amsterdam, In Hoofddorp

Over deze opleiding

Als coördinator luchthavenlogistiek vervul je een belangrijke rol in het logistieke proces op een luchthaven. Je ontvangt klanten aan de balie. Je controleert en verstrekt de vervoersdocumenten en geeft aan waar de vracht kan worden opgehaald of afgeleverd.

Alle benodigde gegevens voer je in de (elektronische) systemen. Je hebt contact met de douane en de klanten over de status van de goederen. Ook informeer je, mondeling of via de (elektronische) systemen, collega's van de andere afdelingen over de vracht zodat zij verder kunnen gaan met het logistieke proces.

Het kan soms op een afdeling tijdelijk druk zijn. Dan is assistentie van andere afdelingen nodig om de vracht en de vrachtinformatie op tijd gereed te hebben. Samenwerken met de klanten en collega's is daarom een absolut 'must'.

Toelatingseisen

  • Als je op Schiphol wilt werken en leren, is een verklaring van goed gedrag en/of een screening van de Koninklijke Marechaussee onderdeel van de toelatingsprocedure
  • Aanvullende eis bij BBL: werken bij een erkend leerbedrijf
ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam