Medewerker Recreatie & Sport

ROC van Amsterdam, In Amsterdam

Over deze opleiding

Houd je van afwisseling? Heb je er plezier in mensen te vermaken? Vind je het een uitdaging om te verkopen en ben je dienstverlenend en gastgericht ingesteld? Dan is het zeker de moeite waard om te kiezen voor een opleiding in de recreatie. De medewerker recreatie & sport is werkzaam bij campings en bungalowbedrijven (parken), groepsaccommodaties, indoor- en outdoorcentra, sportbedrijven, attractieparken en speeltuinen.Je wordt vaak flexibel ingezet bij de receptie, animatieteam, winkelverkoop of horeca-gedeelte van het park. Wanneer je wilt gaan werken als medewerker recreatie & sport is het belangrijk dat je klantvriendelijk bent en dat je representatief en enthousiast kunt overkomen op de gasten. Daarnaast moet je het leuk vinden om in een team te werken en je collega's te ondersteunen.

Toelatingseisen

Als je niet beschikt over de juiste vooropleiding, start je in de entree-opleiding. Met de nieuwe route werk je toe naar een mbo-diploma op niveau 1, er zijn twee varianten:

  • De arbeidsmarktvariant, waarna je aan het werk kunt
  • De mbo-2-variant, waarna je kunt doorstuderen in een mbo-opleiding op niveau 2
ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam