Verkoopspecialist Detailhandel

ROC van Amsterdam, In Amsterdam (+1 locations)
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Op verkoopgebied heb je expertise in huis van de producten die jij adviseert aan de klant. Je geeft verkoopadviezen aan klanten en collega's, verzorgt de winkel en je werkt mee aan een verrassende presentatie van de producten. Je hebt een professionele en commerciƫle instelling. Bij alles wat je doet, staat de klant centraal.

De opleiding duurt 2 jaar. Het kan ook korter. Dat hangt af van vooropleiding en werkervaring. Je volgt lessen op school en je doet de beroepspraktijkvorming (BPV) bij een erkend leerbedrijf.
School & Stage (BOL): 60% school en 40% stage.
Werken & Leren (BBL): 20% school en 80% stage.

Het Jan des Bouvrie College richt zich op mode, interieur en schoenen met vakken als modevorming, visual merchandising, interieur, visagie, styling en materialenkennis.

Op het MBO College Hilversum kun je een apart diploma Eerste Verkoper behalen (BBL). De eerste verkoper heeft als bijzondere taak medewerkers te begeleiden en op te leiden.

Toelatingseisen

Aanvullende eis bij BBL: werk hebben bij een erkend leerbedrijf.
ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam