Medewerker Personeel en Arbeid

ROC van Flevoland, In Almere
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Vind je het leuk te leren hoe jij actief kunt zijn om mensen aan de juiste werkplek te helpen, waarbij je natuurlijk ook het belang van de organisatie niet vergeet? Wil je ook leren hoe je dat op de beste manier kunt doen met alles wat daarvoor nodig is? Tijdens deze opleiding leer je alle administratieve, juridische en communicatieve vaardigheden die daarvoor nodig zijn.

Deze opleiding bieden wij aan via de BOL. Je gaat de hele week naar school en doet praktijkervaring op tijdens stages. Die stages loop je bij een erkend leerbedrijf. Hierdoor is de BOL heel praktijkgericht.

Toekomstperspectief

Wat kun je worden?

Als medewerker personeel en arbeid kun je gaan werken binnen elke organisatie met een personeelsafdeling, zowel in profit als non-profit organisaties. Ook kun je komen te werken bij een uitzendbureau. Een medewerker personeel en arbeid werft, selecteert en bemiddelt nieuw en zittend personeel, probeert contacten aan te gaan met nieuwe werkgevers (uitzendbureau), past de juiste regels toe wat betreft het personeelsbeleid en informeert het management.

Verder leren?

Na het behalen van je mbo-diploma Medewerker personeel en arbeid kun je op hbo niveau verder gaan met hbo-Personeel en Arbeid.

Toelatingseisen

Je bent van harte welkom met het vmbodiploma theoretische, gemengde of kaderberoepsgerichte leerweg, waarbij het vak Economie of Wiskunde verplicht is. Tevens ben je welkom met het overgangsbewijs van havo/ vwo-3 naar havo/vwo-4. Als je kiest voor deze opleiding en tijdens je studie blijkt dat de niveau 3 opleiding Commercieel medewerker binnendienst beter bij je past, dan bestaat de mogelijkheid om over te stappen. Een intakegesprek maakt deel uit van de toelatingsprocedure.
ROC van Flevoland
Straat van Florida 1
1334PA Almere

Welkom bij ROC van Flevoland

Bij het ROC van Flevoland staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden wij jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen. Daar hebben we een passende mbo-opleiding bij met stages of leerbanen op...

Lees meer over ROC van Flevoland