Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

High School in Amerika

Travel Active - High School
Samenvatting
Verenigde Staten
5 tot 10 maanden
   
Voorbereidend
Voltijd

Over deze opleiding

High School in Amerika

Veel scholieren dromen van een schooljaar in Amerika. Kun jij niet wachten om dit buitenlandse avontuur aan een High School te beginnen? Met Travel Active wordt jouw droom werkelijkheid!

In Amerika studeren aan een High School

Je High School periode in Amerika wordt een onvergetelijk avontuur. Amerika is het land van de grote Hollywoodfilms, het honkbal en de beroemde route 66. En in die omgeving mag jij studeren. Op de High School volg je dezelfde vakken als je Amerikaanse medestudenten, en ook aan alle buitenschoolse activiteiten kun je volop deelnemen. Je voelt je echt even een Amerikaanse scholier.

Ervaar het echte Amerikaanse schoolleven

Tijdens jouw High School periode woon je bij een Amerikaans gastgezin. Samen eten, feestdagen vieren en activiteiten ondernemen: dit gastgezin biedt je een echt thuis. Toch draait het als uitwisselingsstudent in Amerika vooral om school. Een dag op de Amerikaanse High School verschilt behoorlijk van een schooldag in Nederland. Natuurlijk volg je lessen in onder andere Engels, geschiedenis en wiskunde. Daarnaast ligt er ook veel nadruk op het ontdekken van jouw unieke talenten. Zo kun je na schooltijd onder andere bezig houden met basketbal, theater of debating. Misschien word je zelfs wel een cheerleader. Hoe bijzonder is dat?

Studieduur en startdata

Bij Travel Active kun je ervoor kiezen om een semester (ongeveer 5 maanden) of een compleet schooljaar (ongeveer 10 maanden) in Amerika te studeren. Het schooljaar start in augustus. Vind je een semester lang genoeg? In dat geval kun je in augustus én in januari met de lessen beginnen.

Welke voorbereidingen moet je treffen?

Zie jij zo'n High School avontuur in Amerika wel zitten? Dan moet er natuurlijk wel het een en ander geregeld worden. Travel Active helpt je met de juiste documenten, visumvoorbereiding en je vliegreis naar de Verenigde Staten en bereidt jou stap voor stap helemaal voor op dit grote avontuur. Daarnaast worden er in Nederland een aantal bijeenkomsten georganiseerd zodat je precies weet wat je te wachten staat. Krijg jij al zin om je koffers te pakken? Vraag snel meer informatie aan en misschien start dan binnenkort wel je High School periode in Amerika!

High School Brochure?

Wil jij meer weten over hoe je een waanzinnig schooljaar in het buitenland kunt beleven? Vraag dan nu de gratis High School brochure aan van Travel Active.

Brochure aanvragen

Travel Active - High School

Studeren aan een High School via Travel Active

Tijdens je middelbare schooltijd of na je eindexamen op het vmbo, havo of vwo kun je ervoor kiezen om een poos aan een buitenlandse High School te studeren. Is dit iets voor jou? Travel Active maakt het mogelijk! Met een...


Lees meer over Travel Active - High School

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in High School in Amerika en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Travel Active - High School

Travel Active - High School

Maasheseweg 79a
5804 AB Venray

 Bekijk telefoonnummer
www.travelactive.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over High School in Amerika? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's