Voorbereidend

High School in Argentinië

Travel Active - High School, In Argentinië
Tijdsduur
5 tot 10 maanden
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
5 tot 10 maanden
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

High School in Argentinië

Een schooljaar in Argentinië is een heel avontuur. Lijkt het jou wel wat om af te reizen naar dit Zuid-Amerikaanse land? Dan is het High School programma van Travel Active je echt op het lijf geschreven!

Waarom Argentinië?

Argentinië is het grootste Spaanstalige land ter wereld. Tijdens je High School periode leer je niet alleen de taal vloeiend spreken, maar je leert ook meer over de cultuur van dit Zuid-Amerikaanse land. Na school heb je namelijk genoeg tijd over om de Argentijnse tango te leren. Of breng je liever een bezoek aan de hoofdstad Buenos Aires of de beroemde Iguazu watervallen? Je start je High School avontuur met een 7-daagse oriëntatie in Rosario. Deze Argentijnse stad wordt de komende maanden jouw nieuwe thuis.

Studeren aan een High School in Argentinië

Als uitwisselingsstudent in Argentinië kom je terecht in het één na laatste of het laatste jaar van een openbare school. Welke vakken je precies volgt, is afhankelijk van de richting die je kiest. Misschien bestaat je vakkenpakket wel uit lessen in taal, cultuur, psychologie of economie. Natuurlijk volg je ook lessen Spaans zodat je de taal snel onder de knie krijgt. Argentijnse scholen zijn meestal open van 7.00 uur 's ochtends tot 13.00 uur 's middags. De rest van de dag heb je de tijd om te genieten van al het moois wat Argentinië te bieden heeft. Tijdens je studie woon je bij een gastgezin. Zo maak je meteen kennis met de bevolking en de gebruiken van het land.

Studieduur en startdata

Het High School programma in Argentinië duurt een semester (ongeveer 5 maanden) of een compleet schooljaar (ongeveer 10 maanden). Je hebt keuze uit twee startmomenten, namelijk in februari of in juli. Ook leuk: het schooljaar is hier omgekeerd!

Goed voorbereid met Travel Active

Zie jij zo'n schoolperiode in Argentinië wel zitten? Als je minimaal 15 en maximaal 18,5 jaar oud bent, mag je je inschrijven bij Travel Active. Deze organisatie helpt je meteen met alle praktische zaken die geregeld moeten worden, zoals een gastgezin, visum en de vliegreis naar Zuid-Amerika. Op deze manier laat je niets aan het toeval over en ga je goed voorbereid op reis.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in High School in Argentinië en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Travel Active - High School
Maasheseweg 79a
5804 AB Venray

Studeren aan een High School via Travel Active

Tijdens je middelbare schooltijd of na je eindexamen op het vmbo, havo of vwo kun je ervoor kiezen om een poos aan een buitenlandse High School te studeren. Is dit iets voor jou? Travel Active maakt het mogelijk! Met een...

Lees meer over Travel Active - High School