Voorbereidend

High School in Canada

Tijdsduur
3 tot 10 maanden
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
3 tot 10 maanden
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

High School in Canada?

Lijkt het jou een uitdaging om een tijdje in Canada te studeren? Schrijf je dan in voor het High School programma van Travel Active!

Waarom Canada?

Canada is één van de grootste landen ter wereld en door de gastvrije bevolking voel je je er al meteen thuis. Travel Active werkt samen met High Schools in de provincies Nova Scotia en New Brunswick. Nova Scotia staat bekend om de lange zomers en milde winters. Deze provincie is een klein schiereiland waardoor de zee altijd dichtbij is. New Brunswick is de enige officiële tweetalige provincie van Canada. Als je je Frans wilt verbeteren, is dit dus dé plek waar je moet zijn.

In Canada studeren aan een High School

Als uitwisselingsstudent in Canada kom je terecht in de tiende, elfde of twaalfde klas (oftewel 'grade'). Op de High School volg je standaard vakken als Engels en geschiedenis. Deze lessen vul je aan met keuzevakken. Misschien volg je wel les in journalistiek of marine biologie. Daarnaast organiseert de High School ook diverse activiteiten. Word lid van het rugbyteam of meld je aan bij het schoolkoor. Na zo'n drukke schooldag word je liefdevol opgevangen door je Canadese gastgezin. Voor de komende maanden is dit je nieuwe thuis.

Studieduur en startdata

Je kunt natuurlijk voor een heel jaar naar Canada gaan om er te studeren. Maar lijkt een heel studiejaar je toch wel erg lang? Bij Travel Active is het ook mogelijk om voor een trimester (ongeveer 3 maanden) of een semester (ongeveer 5 maanden) naar een High School in Canada af te reizen. De lessen beginnen standaard in februari en in september. Zo bepaal je zelf welk startmoment jou het beste uitkomt.

Welke voorbereidingen moet je treffen?

Voor een High School periode in Canada moet je minimaal 14 en maximaal 18 jaar oud zijn. Voldoe je aan dit profiel dan kun je je inschrijven bij Travel Active. Voor je daadwerkelijk naar Canada vertrekt, moeten er wel een aantal zaken geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan het visum en de vliegreis. Gelukkig helpt Travel Active je hierbij zodat je zeker weet dat alles goedkomt!

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in High School in Canada en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Travel Active - High School
Maasheseweg 79a
5804 AB Venray

Studeren aan een High School via Travel Active

Tijdens je middelbare schooltijd of na je eindexamen op het vmbo, havo of vwo kun je ervoor kiezen om een poos aan een buitenlandse High School te studeren. Is dit iets voor jou? Travel Active maakt het mogelijk! Met een...

Lees meer over Travel Active - High School