HBO Bachelor

Ruimtelijke Ontwikkeling

Avans Hogeschool, In Tilburg
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Jij hebt belangstelling voor de gebouwde omgeving. En bedenkt graag een goede inrichting. Bij de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling leer je gebieden en gebouwen ontwerpen, ontwikkelen en beheren.

Met je creatieve, zakelijke én technische talent maak jij plannen voor een gebied. Bijvoorbeeld een nieuwe bestemming voor een oud industrieterrein. Of een onderhoudsplan. Je berekent wat het kost en oplevert. Ook adviseer je bij de besluitvorming. Als regisseur bepaal jij mede hoe een locatie, wijk of stad eruit ziet.

Jij bent een echte regelaar en hebt brede interesses. Je bent creatief, innovatief én zakelijk. Met deze eigenschappen bedenk je nieuwe concepten voor het gebied en de gebruiker. Je haalt het maximale uit beschikbare budgetten. Samenwerken en adviseren gaan je gemakkelijk af. Een complexe opdracht is voor jou een uitdaging. Als spin in het web tussen architect of bouwkundige, eindgebruiker en investeerder, weet je mensen mee te krijgen in je plannen.

Je ontwikkelt je tot professional in de wereld van locatie- en gebiedsontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en realiseert de inrichting van een wijk of stad. Of zorgt ervoor dat deze aan de gebruikerseisen blijft voldoen. Je houdt rekening met technische, financiële en ruimtelijke mogelijkheden en levert zo je bijdrage aan een gezamenlijk project.

Ben je geslaagd, dan ben je ingenieur met de titel Bachelor of Science.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...

Lees meer over Avans Hogeschool