HBO Bachelor

Finance & Control

Hogeschool van Amsterdam, In Amsterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De opleiding Finance & Control (Bedrijfseconomie) leidt je op tot allround financieel-economisch professional.

De opleiding Bedrijfseconomie gaat per studiejaar 2018-2019 verder onder de naam Finance & Control. Vanwege een landelijke herordening van economische bacheloropleidingen verandert een groot aantal opleidingen van naam. Dat geldt ook voor Bedrijfseconomie. De naam van de opleiding wijzigt, maar de inhoud niet! Het diploma dat je ontvangt voor de opleiding Finance & Control, is gelijkwaardig aan het diploma van Bedrijfseconomie.

Het is belangrijk dat je als beginnend Finance & Control afgestudeerde niet alleen bedrijfseconomische kennis en vaardigheden hebt, maar dat je ook ondernemend bent en beschikt over organisatiegevoel en onderzoekende en communicatieve vaardigheden. Je ontwikkelt dit alles tijdens de opleiding.

Met een hbo-diploma Finance & Control kun je in diverse financieel-economische functies aan de slag. Je houdt je dan bijvoorbeeld bezig met de financiƫle informatieverstrekking aan het management. Houd je je liever bezig met boekhouding, kredietverstrekking of belastingadvies? Ook dat is mogelijk. Voor veel studenten is de opleiding Finance & Control een uitstekende basis om later te kunnen doorgroeien naar een managementfunctie.

Diploma

BSc

Kosten

2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Finance & Control en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool van Amsterdam
Binnengasthuisstraat 9
1012 ZA AMSTERDAM

HvA, een centrum van verbinding

De Hogeschool van Amsterdam biedt studenten de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Het onderwijs strekt zich uit over zeven interessegebieden, elk met een divers aanbod aan opleidingen. Binnen de HvA bouwen medewerkers en studenten dagelijks aan hun...

Lees meer over Hogeschool van Amsterdam