HBO Bachelor

Finance & Control

Hogeschool van Amsterdam, In Amsterdam
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De opleiding Finance & Control (Bedrijfseconomie) leidt je op tot allround financieel-economisch professional.

De opleiding Bedrijfseconomie gaat per studiejaar 2018-2019 verder onder de naam Finance & Control. Vanwege een landelijke herordening van economische bacheloropleidingen verandert een groot aantal opleidingen van naam. Dat geldt ook voor Bedrijfseconomie. De naam van de opleiding wijzigt, maar de inhoud niet! Het diploma dat je ontvangt voor de opleiding Finance & Control, is gelijkwaardig aan het diploma van Bedrijfseconomie.

Als je voor het 3-jarig traject kiest, ben je gemotiveerd, bereid hard te werken en analytisch. In een kortere tijd wordt meer informatie behandeld waardoor je al na drie jaar een volwaardig hbo-diploma hebt.

Ben je nieuwsgierig naar de financiële situatie van bedrijven? Wil je meer leren over wiskunde, recht en economie om straks effectief aan de slag te gaan als bedrijfseconoom? Finance & Control is dan een passende opleiding voor jou.

De opleiding is kleinschalig en kent veel individuele begeleiding. Aandacht voor praktijkervaring, ondernemerschap en internationalisering is er volop tijdens de opleiding. Daarnaast is er veel aandacht voor loopbaanoriëntatie zodat je weet wat je straks op de arbeidsmarkt kunt verwachten.

Diploma

BSc

Kosten

2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Finance & Control en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool van Amsterdam
Binnengasthuisstraat 9
1012 ZA AMSTERDAM

HvA, een centrum van verbinding

De Hogeschool van Amsterdam biedt studenten de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Het onderwijs strekt zich uit over zeven interessegebieden, elk met een divers aanbod aan opleidingen. Binnen de HvA bouwen medewerkers en studenten dagelijks aan hun...

Lees meer over Hogeschool van Amsterdam