Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalcursus in Amerika

Information Planet
Samenvatting
Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, San Francisco, Seattle
   
Taalreizen

Taalcursus in Amerika

TAALCURSUSSEN IN AMERIKA

Engelse taalcursussen in Amerika zijn erg populair. Ga je voor een zonnige bestemming of zie je jezelf al helemaal lopen door Manhattan? Onze taalscholen in Amerika zijn verspreid over het hele land. Wil je liever naar de west-kust of oost-kust? Start je cursus waar jij wilt! Ook kun je ervoor kiezen om op verschillende locaties Engels te leren. Start bijvoorbeeld in Boston, om vervolgens naar New York te gaan voor een intensievere taalcursus Engels. Je combineert je taalcursus ook gemakkelijk met een rondreis door de VS. Combineer je taalcursus in San Francisco met een rondreis langs de west-kust of rij via de Route 66 van Los Angeles naar Chicago. Maak van jouw taalcursus een wereldervaring!

Waar volg je een taalcursus in Amerika?

Verspreid over Amerika biedt Information Planet taalscholen aan. Metropolen zoals New York, Los Angeles en Chicago. Wil je het wat kleinschaliger aanpakken, dan is San Diego een perfecte bestemming. San Diego heeft een gezellig district met restaurants, bars en mooie stranden. Ideaal om je vrije uurtjes door te brengen. Daarbij is San Diego de uitvalbasis om naar Mexico te gaan (Tijuana), ook leuk om naast je taalcursus te bezoeken. Voor welke bestemming je ook kiest, je kunt je taalreis helemaal naar wens inrichten zodat het jouw droomtrip wordt!

Information Planet biedt veel taalscholen in Amerika aan. Klik op je favoriete bestemming om te zien welke taalscholen zich daar bevinden. Al onze taalscholen worden internationaal erkend en geaccrediteerd door gerenommeerde (inter)nationale instanties.

Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs.

Information Planet

Information Planet is de specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben onze studie- en reisadviseurs de juiste kennis in huis om jouw perfecte taalcursus, High School of studie in...


Lees meer over Information Planet

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalcursus in Amerika en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Information Planet

Information PlanetGratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalcursus in Amerika? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's