Taalreizen

Taalcursus in Australië

Information Planet, In Adelaide (+3 locations)
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

TAALCURSUSSEN IN AUSTRALIË

Go 'Down Under' en volg een taalcursus in Australië! Het kleinste continent ter wereld, maar tegelijkertijd ook het grootste eiland ter wereld. Het is een zeer aantrekkelijke en veilige bestemming om een taalcursus te volgen. Nergens anders tref je zoveel contrasten in natuurschoon aan als in Australië. De officiële taal is Engels en het wordt dan ook door het merendeel van de bevolking gesproken. Je zult er al snel achter komen dat Australiërs woorden vaak afkorten. Zo staat G'day voor Goodday, Veggie voor Vegetable en noemen ze elkaar bijna altijd 'Mate'. Dompel je onder in de ontspannen leefstijl van de hartelijke bevolking. Engels leren in Australië staat voor een onvergetelijke ervaring! 

Information Planet heeft kantoren in Australië, waardoor we je gemakkelijk ter plaatse kunnen helpen met bijvoorbeeld het zoeken naar een geschikte (bij)baan of het openen van een bankrekening. Het wordt door onze klanten ervaren als een prettige uitvalbasis. Daarnaast biedt het nog meer voordelen:

  • Gratis gebruik van internet
  • Onze experts staan altijd voor je klaar om bijvoorbeeld je cv te checken
  • Het is dé locatie waar je medecursisten en reizigers leert kennen
  • Boek er leuke trips tegen extra voordelige studentenprijzen
  • Laat je post hier bezorgen (handig als je op rondreis bent) 

Toelatingseisen

Engels leren op de meest leuke bestemmingen in Australië. Dat kan met Information Planet! Houd je van levendige wereldsteden, open ruimtes of verblijf je liever op een rustigere locatie? Elke plek in Australië heeft zijn eigen specifieke kenmerken. De havenstad Sydney met zijn prachtige stranden, Melbourne met zijn geweldige skyline en Brisbane met zijn optimale klimaat. De steden vormen het ideale uitgangspunt voor een verdere reis door het land. Zwerf door de uitgesterkte outback; een afgelegen gebied ver van de bewoonde wereld. Ervaar de Aboriginal cultuur. Ontdek de kleurrijke onderwaterwereld bij het Great Barrier Reef. Of kom tot rust op één van de witte zandstranden.

Information Planet biedt veel taalscholen in Australië aan. Klik op je favoriete bestemming om te zien welke taalscholen zich daar bevinden. Al onze taalscholen worden internationaal erkend en geaccrediteerd door gerenommeerde (inter)nationale instanties. 

Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs.

Information Planet
Liniestraat 19
4816 BG

Information Planet is de specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben onze studie- en reisadviseurs de juiste kennis in huis om jouw perfecte taalcursus, High School of studie in...

Lees meer over Information Planet