Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalcursus in Canada

Information Planet
Samenvatting
Toronto, Vancouver
   
Taalreizen

Taalcursus in Canada

TAALCURSUSSEN IN CANADA

Een taalcursus in Canada biedt volop mogelijkheden. Het is het op één na grootste land ter wereld en de officiële voertaal is zowel Engels als Frans. Canada staat vooral bekend om de schitterende natuur: van prairies tot wijde bergketens, van talrijke meren tot machtige gletsjers en de vele mooie wouden. Vergeet tijdens je taalreis vooral niet om het Noorderlicht of de Niagara Falls te bewonderen. Ook de grote steden zoals Montreal, Vancouver en Quebec zijn een bezoek waard. Ondanks de noordelijke ligging is het in de zomer op veel plaatsen warmer dan in Nederland. De bevolking is vriendelijk, hoogopgeleid en geïnteresseerd in andere culturen. Ze ontvangen je met open armen. Maak kennis met de Canadese levensstijl en probeer de typische Canadese pancakes met maple syrup (ahornisiroop). 

Information Planet heeft kantoren in Vancouver en Toronto, waardoor we je gemakkelijk ter plaatse kunnen begeleiden bij het zoeken naar een accommodatie of het voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Onze experts staan altijd voor je klaar. Het wordt door onze klanten ervaren als een prettige uitvalbasis. Daarnaast biedt het nog meer voordelen:

  • Gratis gebruik van internet 
  • Gratis gebruik van de printer (max. 5 documenten per week)
  • Er worden interessante informatiebijeenkomsten georganiseerd, zoals 'Welcome to Canada' 
  • Hulp bij het verlengen van je visum
  • Maandelijkse nieuwsbrief met tips over leuke feesten & excursies 

Waar volg je een taalcursus in Canada?

Canada is een veilig land en gemakkelijk te bereizen. Verdeeld over Canada biedt Information Planet taalscholen aan. Kies je voor Vancouver met zijn hyperactieve en multiculturele levensstijl? Ook wel Noord Hollywood genoemd door zijn deelname in de filmindustrie. Of ga je naar het tweetalige Montreal waar je je nooit verveelt met zijn eindeloos aantal festivals. De stad heeft een Europese uitstraling. Als je van shoppen houdt is de hoofdstad Toronto een aanrader. De grote shopping malls zijn hier dag en nacht open, zelfs als er sneeuw ligt. Geniet van een indrukwekkende skyline en bezoek de vele barretjes en restaurants in de trendy wijken van Toronto. Welke stad kies jij?

Information Planet biedt veel taalscholen aan in Amerika. Klik op je favoriete bestemming om te zien welke taalscholen zich daar bevinden. Al onze taalscholen worden internationaal erkend en geaccrediteerd door gerenommeerde (inter)nationale instanties. 

Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs.

Information Planet

Information Planet is de specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben onze studie- en reisadviseurs de juiste kennis in huis om jouw perfecte taalcursus, High School of studie in...


Lees meer over Information Planet

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalcursus in Canada en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Information Planet

Information PlanetGratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalcursus in Canada? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's