Taalreizen

Taalcursus in Engeland

Information Planet, In Londen (+2 locations)
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

TAALCURSUSSEN IN ENGELAND

Je vindt alle mogelijke taalcursussen in Engeland, van beginnerscursussen tot het behalen van een Cambrigde certificaat. Engeland is het land van de rode telefooncellen, dubbeldekkers, high tea´s, prachtige country sides tegenover het 24/7 bruisende Londen en natuurlijk het charmante Britse accent. Wie heeft er geen zwak voor? Engeland is dan ook dé plek om je Engels te oefenen. Kies uit bruisende steden als Londen, Manchester en Liverpool of kies voor de gezellige kustplaats Brighton, of wat dacht je van Engels leren in Oxford of Cambridge? Engeland is hoe dan ook ´the place to be´! 

Toelatingseisen

Information Planet biedt een breed scala aan locaties in Engeland waar je een taalcursus Engels kunt volgen. Of je nu voor een weekendcursus zakelijk Engels kiest of een half jaar je Engels wilt bijspijkeren in Oxford, er is voor ieder wat wils.

Information Planet biedt veel taalscholen aan in Engeland. Klik op je favoriete bestemming om te zien welke taalscholen zich daar bevinden. Al onze taalscholen worden internationaal erkend en geaccrediteerd door gerenommeerde (inter)nationale instanties. 

Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs.

Information Planet
Liniestraat 19
4816 BG

Information Planet is de specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben onze studie- en reisadviseurs de juiste kennis in huis om jouw perfecte taalcursus, High School of studie in...

Lees meer over Information Planet