Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalcursus in Engeland

Information Planet
Samenvatting
Cambridge, Londen, Oxford
   
Taalreizen

Taalcursus in Engeland

TAALCURSUSSEN IN ENGELAND

Je vindt alle mogelijke taalcursussen in Engeland, van beginnerscursussen tot het behalen van een Cambrigde certificaat. Engeland is het land van de rode telefooncellen, dubbeldekkers, high tea´s, prachtige country sides tegenover het 24/7 bruisende Londen en natuurlijk het charmante Britse accent. Wie heeft er geen zwak voor? Engeland is dan ook dé plek om je Engels te oefenen. Kies uit bruisende steden als Londen, Manchester en Liverpool of kies voor de gezellige kustplaats Brighton, of wat dacht je van Engels leren in Oxford of Cambridge? Engeland is hoe dan ook ´the place to be´! 

Waar volg je een taalcursus in Engeland?

Information Planet biedt een breed scala aan locaties in Engeland waar je een taalcursus Engels kunt volgen. Of je nu voor een weekendcursus zakelijk Engels kiest of een half jaar je Engels wilt bijspijkeren in Oxford, er is voor ieder wat wils.

Information Planet biedt veel taalscholen aan in Engeland. Klik op je favoriete bestemming om te zien welke taalscholen zich daar bevinden. Al onze taalscholen worden internationaal erkend en geaccrediteerd door gerenommeerde (inter)nationale instanties. 

Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs.

Information Planet

Information Planet is de specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben onze studie- en reisadviseurs de juiste kennis in huis om jouw perfecte taalcursus, High School of studie in...


Lees meer over Information Planet

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalcursus in Engeland en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Information Planet

Information PlanetGratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalcursus in Engeland? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's