Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalcursus in Ierland

Information Planet
Samenvatting
Dublin
   
Taalreizen

Taalcursus in Ierland

TAALCURSUSSEN IN IERLAND

Een taalcursus in Ierland is een ware beleving. De Engelse taal, is naast het Iers, één van de officiële talen in Ierland. Het land staat bekend om zijn gezellige pubs, waar je je Engels in de praktijk kunt brengen. De Ieren brengen veel tijd door in de pub om gezellig samen te eten, muziek te luisteren, te kletsen en natuurlijk om het welbekende drankje Guinness te drinken. Het is dé plek waar mensen samen komen en waar je snel nieuwe mensen zult ontmoeten. Daarnaast beleef je het hele jaar door veel bruisende evenementen.

Ierland is een land met eindeloze mythen en legenden, prachtige landschappen en een rijke geschiedenis. Naast de rijke historie geniet het land ook van moderniteit, met de stad Dublin als hoogtepunt. De westkust van Ierland heeft geweldige kliffen en rotspartijen. Het binnenland is vlakker en daar vind je vooral prachtige rivieren en meren. Een Engelse taalcursus in Ierland moet je meemaken onder het motto: 'Go where Ireland takes you'.

Waar volg je een taalcursus in Ierland?

De belangrijkste en grootste steden van Ierland zijn Dublin en Cork. Beide steden hebben hun eigen tradities en sfeer. De Ierse hoofdstad Dublin wordt steeds populairder onder studenten door de gemoedelijke sfeer, de muziek en de gezellige pubs. Cork is een prima uitvalshoek om meer van Ierland te ontdekken. Het is een gezellige havenstad met een prachtige kustlijn en een open karakter.

Information Planet biedt diverse taalscholen aan in Ierland. Klik op je favoriete bestemming om te zien welke taalscholen zich daar bevinden. Al onze taalscholen worden internationaal erkend en geaccrediteerd door gerenommeerde (inter)nationale instanties. 

Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs. 

Information Planet

Information Planet is de specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben onze studie- en reisadviseurs de juiste kennis in huis om jouw perfecte taalcursus, High School of studie in...


Lees meer over Information Planet

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalcursus in Ierland en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Information Planet

Information PlanetGratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalcursus in Ierland? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's