Taalreizen

Taalcursus in Malta

Information Planet, In St. Julian's
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

TAALCURSUSSEN IN MALTA

Doe een taalcursus in Malta, hét eiland voor levensgenieters! De zomer duurt er zeven maanden, met de Italiaanse en Mediterrane keuken eet je de lekkerste gerechten en de vele oude koloniale gebouwennemen je mee terug naar andere tijden. Malta bestaat uit de eilanden: Malta, Gozo, Comino en het kleinere onbewoonbare Cominotto en Filfla. Door de centrale ligging in de Mediterraanse Zee en de rijke historie aan diverse heersers en veroveraars, is de Maltese samenleving een smeltkroes van verschillende culturen. Met Engels als officiële voertaal is Malta een absolute aanrader voor je taalcursus Engels. Je combineert je taalcursus hier gemakkelijk met cultuur, historie en vakantie! 

Toelatingseisen

Engelse taalcursussen in Malta worden op diverse taalscholen aangeboden in de kustplaatsen Sliema en St. Julians. Een cursus Engels voor 50-plussers wordt aangeboden bij EC St. Julian´s en Cambridge Engels leer je bij Linguatime in Sliema. Het aanbod is veelzijdig, dus kijk welke cursus en school het beste bij jou past. Of je nu Engels wilt leren ter voorbereiding op een examen of Business English wilt doen voor je studie of baan, er is op Malta voor alle leeftijden en taalniveaus een breed cursusaanbod. 

Information Planet biedt diverse taalscholen aan in Malta. Klik op je favoriete bestemming om te zien welke taalscholen zich daar bevinden. Al onze taalscholen worden internationaal erkend en geaccrediteerd door gerenommeerde (inter)nationale instanties. 

Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs. 

Information Planet
Liniestraat 19
4816 BG

Information Planet is de specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben onze studie- en reisadviseurs de juiste kennis in huis om jouw perfecte taalcursus, High School of studie in...

Lees meer over Information Planet