Taalreizen

Taalcursus in Nieuw-Zeeland

Information Planet, In Christchurch (+1 locations)
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

TAALCURSUSSEN IN NIEUW-ZEELAND

Volg een taalcursus aan de andere kant van de wereld. Nieuw-Zeeland lijkt enorm klein op de wereldkaart en je zou haast denken dat er niet zoveel te zien is. Niets is minder waar! Nergens ter wereld zijn er zoveel verschillende natuurvormen te vinden. Nieuw-Zeeland is 'The home of Middle-earth', bekend vanuit de Lord of the Rings. Ook als je het decor uit de film niet herkent, zul je je verbazen over het prachtige landschap

Nieuw-Zeeland is niet alleen aan te raden voor natuurliefhebbers, maar ook voor actiezoekers en avonturiers. Het land staat tevens bekend om de extreme sporten, zoals bungeejumpen, skydiven en raften. Je zult je meteen welkom voelen door de gastvrijheid van de inwoners. Er heerst een paradijselijke levensstijl met enerzijds de unieke en indrukwekkende natuur en anderszijds watersport, rugby en barbecues. Engels leren in Nieuw-Zeeland is een unieke ervaring.

Toelatingseisen

Het openbaar vervoer in Nieuw-Zeeland is goed geregeld, waardoor een taalcursus een goed startpunt is voor een rondreis door dit prachtige land. Een taalcursus kun je volgen in diverse steden. Auckland is een echte waterstad met een bruisend uitgaansleven. Er heerst een mild klimaat, waardoor je heerlijk kunt zwemmen of surfen in één van de vele baaien. Er worden veel zeilwedstrijden georganiseerd, waaronder de bekende America's Cup. Christchurch wordt ook wel de 'Garden City' genoemd, omdat een groot deel van de stad uit parken bestaat. Daarnaast beschikt de stad over voldoende entertainment in één van de theaters of nachtclubs. In Queenstown kun je veel exterme sporten uitoefenen. De binnenstad van Queenstown heeft veel leuke cafés, barretjes en winkels. Kortom, genoeg mogelijkheden. Kijk welke bestemming het beste bij jou past.

Information Planet biedt diverse taalscholen aan in Nieuw-Zeeland. Klik op je favoriete bestemming om te zien welke taalscholen zich daar bevinden. Al onze taalscholen worden internationaal erkend en geaccrediteerd door gerenommeerde (inter)nationale instanties. 

Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs. 

Information Planet
Liniestraat 19
4816 BG

Information Planet is de specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben onze studie- en reisadviseurs de juiste kennis in huis om jouw perfecte taalcursus, High School of studie in...

Lees meer over Information Planet