Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalcursus in Spanje

Information Planet
Samenvatting
Barcelona, Madrid, Malaga
   
Taalreizen

Taalcursus in Spanje

TAALCURSUSSEN IN SPANJE

Kies je voor een taalcursus in Spanje, dan ben je verzekerd van een zonnig en cultureel verblijf. Spaans is een prachtige taal en de Spaanstalige landen kennen een rijke cultuur en traditie. En waar leer je nu beter Spaans dan in Spanje zelf? Je taalcursus Spaans combineer je ook goed met andere activiteiten. Zo leer je Spaans en volg je ook een Spaanse kookcursus. Leer typische Spaanse gerechten maken, terwijl je steeds beter Spaans gaat spreken. Of volg een cursus Spaans en een workshop Salsa in het prachtige Barcelona! Ook kun je op meerdere locaties Spaans leren. Start je cursus in Salamanca en daal via Madrid af naar Andalusië, waar je jouw taalcursus Spaans vervolgt in Malaga. Stel zo jouw ultieme taalreis in Spanje samen!

Waar volg je een taalcursus in Spanje?

Wil jij graag naar Spanje om Spaans te leren? Spanje is ideaal als je een cursus wilt combineren met vakantie of na je cursus heerlijk wilt genieten van zon, zee en strand. Kies uit veelzijdige Spaanse steden en mooie kustplaatsen. Wat kies jij?

Information Planet biedt diverse taalscholen aan in Spanje. Klik op je favoriete bestemming om te zien welke taalscholen zich daar bevinden. Al onze taalscholen worden internationaal erkend en geaccrediteerd door gerenommeerde (inter)nationale instanties. 

Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs. 

Information Planet

Information Planet is de specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben onze studie- en reisadviseurs de juiste kennis in huis om jouw perfecte taalcursus, High School of studie in...


Lees meer over Information Planet

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalcursus in Spanje en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Information Planet

Information PlanetGratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalcursus in Spanje? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's